Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Βούλα Παπαχρήστου:"Το πίστευα πως μπορώ να νικήσω αυτό το Πρωτάθλημα"

Μαγικές στιγμές ζει ο ελληνικός στίβος στο Βερολίνο, χάρη στις εντυπωσιακές εμφανίσεις των αθλητών μας. Μετά το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου και της Κατερίνας Στεφανίδη και το ασημένιο της Νικόλ Κυριακοπούλου, ήταν σειρά της Βούλας Παπαχρήστου να πανηγυρίσει  το χρυσό μετάλλιο.

"Το πίστευα από τη στιγμή που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, από την ημέρα που πάτησα το πόδι στη Γερμανία, πως είμαι σε θέση να κερδίσω αυτό το πρωτάθλημα. Από το πρώτο άλμα μπήκα για τη μεγάλη επίδοση, δεν φοβήθηκα τον αγώνα. Είχα μεγάλα άλματα, ωστόσο δεν κατάφερα να πετύχω ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Όμως  επιβεβαίωσα την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια, στον προπονητή μου, γιατί έκανε το νταμπλ, συγχαρητήρια και στον συναθλητή μου. Ήταν εξαιρετικό και το ένα-δύο των κοριτσιών στο επί κοντώ. Εύχομαι να χάρισα στους Έλληνες έστω και λίγη αισιοδοξία, καλό κουράγιο στις οικογένειες που θρηνούν", είπε η Παπαχρήστου και συμπλήρωσε: 
"Σήμερα ένιωθα πως μπορώ να κάνω 15,00 μ., δεν πειράζει το γυροφέρνω πιστεύω κάποια στιγμή θα βγει. Σίγουρα θα συνεχίσω τους αγώνες στη σεζόν, ωστόσο πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή μου και τον μάνατζερ μου. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον πρόεδρο της ομοσπονδίας,  Κώστα Παναγόπουλο και να πω ευχαριστώ σε εκείνον και την ομοσπονδία μας, που μας στηρίζουν. Δεν είναι εύκολοι καιροί, όμως, όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε".
http://www.segas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad