Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Χάλκινο μετάλλιο για τον Μοσχατιώτη Μαρκάκη Κωνσταντίνο στο διαγωνισμό all – around breaking.

Το Kukkiwon, γνωστό και ως η Παγκόσμια Έδρα του Taekwondo και «σπίτι» της Παγκόσμιας Ακαδημίας Taekwondo, είναι ο επίσημος κυβερνητικός οργανισμός του Taekwondo, που έχει ιδρυθεί από την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας. Υπεύθυνο για τη διάδοση και την εξέλιξη του Taekwondo εκδίδει τις επίσημες βαθμίδες DAN για όλο τον κόσμο.

Φέτος διοργάνωσε για ακόμη μια φορά το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Taekwondo Hanmadang 2018, με 3400 συμμετοχές από 62 χώρες, στο νησί Jeju της Νότιας Κορέας.

Το φεστιβάλ αυτό αφορά το τεχνικό κομμάτι του Taekwondo και αναδεικνύει τις επιδεξιότητες των αθλητών.
Στο φεστιβάλ αυτό μέρος πήρε η τετραμελής ομάδα του Γυμναστηρίου Αεροβίωση, η οποία αποτελείτο από τον προπονητή Κανέλλο Δημήτριο και τους αθλητές Πηλακούτα-Δεπασκουάλε Φίλιππο, Πανταζόπουλο Ευστάθιο και Μαρκάκη Κωνσταντίνο.
Η ομάδα κατέλαβε υψηλές θέσεις στο διαγωνισμό και επιστρέφει με ένα μετάλλιο στις αποσκευές της, το οποίο κατακτήθηκε από τον αθλητή Μαρκάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση του βάθρου στο διαγωνισμό all – around breaking.

Πιο συγκεκριμένα: Πανταζόπουλος Ευστάθιος: 44ος στο authorized poomsae και 6ος στο speed breaking Πηλακούτας-Δεπασκουάλε Φίλιππος:16ος στο speed breaking και 11ος στο knife hand breaking Κανέλλος Δημήτριος: 12ος στο speed breaking και 11ος στο fist breaking Μαρκάκης Κωνσταντίνος: 5ος στο high jump kicking και 3ος στο all-around breaking


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad