Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Πλούσια σε αναμνήσεις, μετάλλια και νίκες έκλεισε η φετινή αθλητική χρονιά για τον Σ.ΦΙ.Γ.Μοσχάτου.

Με τη συμμετοχή 10 αθλητριών μας από τις κατηγορίες Παγκορασίδων με τις (Στολερίου Κων/να, Κωστάκη Εβελίνα, Φραντζέσκου Άννα Μαρία), Κορασίδων με τις (Τσολαρίδου Σοφία, Κουζούπη Εύη, Πορικού Γιολάντα, Ζαχαράτου Αφροδίτη), & Νεανίδων με τις (Αγάθου Ανδρονίκη, Κουγιουμτζόγλου Μαρία, Ρίζου Ελένη), έκλεισε η φετινή αθλητική χρονιά, που ήταν πλούσια σε αναμνήσεις, μετάλλια , νίκες , θέσεις, συγκινήσεις, εντάσεις, χαρές, λύπες, περηφάνια…… 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας για τις μεγάλες επιτυχίες σε σύνολο της αθλητικής χρονιάς 2017-2018. Κατάφεραν να είναι ο Σ ΦΙ Γ ΜΟΣ ψηλά στις κατατάξεις και στις καρδιές όλων μας !!!!
Το Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, στις 07-08 Ιουλίου 2018 και οι επιτυχίες μας είναι:
Η Αγάθου Ανδρονίκη κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια με την πρώτη θέση στο στεφάνι και στις κορύνες, ένα χάλκινο μετάλλιο με την 3η θέση στην κορδέλα και 4η θέση πήρε στην μπάλα.
Η Κουγιουμτζόγλου Μαρία κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο με την 2η θέση στην κορδέλα και χάλκινο μετάλλιο με την 3ηθεση στις κορύνες. Στο στεφάνι πήρε την 4η θέση.
Η Τσολαρίδου Σοφία κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο με την 2η θέση στις κορύνες και έφερε την 7η θέση στο σχοινάκι .
Η Ρίζου Ελένη πήρε την 5η θέση στο στεφάνι, την 7η θέση στην μπάλα & την 8η θέση στην κορδέλα.
Η Κουζούπη Εύη πήρε την 5η θέση στο στεφάνι & την 6η θέση στην μπάλα.
Η Πορικού Γιολάντα πήρε την 5η θέση στο σχοινάκι.
Συγχαρητήρια στις προπονήτριές μας που όλη την χρονιά ήταν δίπλα στις αθλήτριές μας, στην χαρά & στην λύπη, στην επιτυχία & στην αποτυχία . Με την καθοδήγησή τους, τις βοήθησαν να είναι αγωνίστριες, σωστές αθλήτριες, να παλεύουν, να μην εγκαταλείπουν & να πετυχαίνουν τους στόχους τους!!!!.
Η αθλητική χρονιά 2018-2019 μας περιμένει με περισσότερες αθλήτριες και πολλές πολλές επιτυχίες !!!!
Καλό καλοκαίρι!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad