Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Στον Μίλωνα ο Ανδρέας Ζούκας

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αθλητή Ανδρέα Ζούκα. 

Ο Ανδρέας την περασμένη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Ικάρου Ν.Σ. στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, και είναι ένας αθλητής με μεγάλη παρουσία σε Εθνικά πρωταθλήματα, διακρινόμενος για το πολυδιάστατο παιχνίδι του αλλά και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. 

Το ΔΣ του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ AΝΔΡΕΑ ΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

Μιχάλης Σακελλαρίδης ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είναι μεγάλη τιμή για τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ότι ένας αθλητής σαν τον Ανδρέα τον Ζούκα, μέσα από τόσες προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών και όχι μόνο, διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Μίλωνα. Είναι ένας αθλητής που κατά γενική ομολογία χαρακτηρίζεται όχι μόνο για τις εξαιρετικές αθλητικές του επιδόσεις, αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και αυτό είναι κάτι που στον φετινό μας σχεδιασμό έχει πρωταρχικό ρόλο. Το όνομα του Ανδρέα Ζουκα όπως και του Νίκου Ψυλέα, αλλά και άλλων που θα ακολουθήσουν δείχνουν ότι κάτι πολύ σοβαρό γίνεται στην ομάδα μας. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ λοιπόν όπως λέει και το σύνθημα της ομάδας μας για το μέλλον., και ελάτε όλοι όσοι μας αγαπάτε κοντά μας, για να τα ζήσετε.... 

Νικος Κολίντζας έφορος της ομάδας Μπάσκετ: Προσωπικά τον Ανδρέα δεν τον ήξερα, αλλά το λίγο διάστημα που τον βλέπω στις προπονήσεις της Ομάδας μας μου έχει κάνει εντύπωση η πραγματική αγάπη του για το άθλημα. Είναι ένας αθλητής που όχι μόνο έρχεται πρώτος στην προπόνηση αλλά και που κάθε φορά που έχουμε ρεπό ζητάει γήπεδο για να έρθει να παίξει με τους φίλους του. Αυτή του η στάση σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα του δικαιολογεί την πορεία του μέχρι τώρα στον χώρο. Ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα και για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας. Ανδρέα καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. 

Ντίνος Σιννης Γενικός Αρχηγός: Τον Ανδρέα και λόγω της πρότερης συνεργασίας του με τον Coach τον έχουμε συμπεριλάβει στον σχεδιασμό της ομάδας μας εδώ και πολύ καιρό. Ο σχεδιασμός αυτός για εμάς έχει αρχίσει εδώ και αρκετούς μήνες, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που υλοποιείται σύμφωνα με το πλάνο μας. Και μόνο τα ονόματα που έχετε ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ διαβάσει ότι έρχονται στον Μιλωνα σας δειχνουν ότι το όραμα είναι μεγάλο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Κοιτάμε να ενισχύσουμε την ομάδα και εξωαγωνιστικά με ονόματα που σίγουρα θα συζητηθούν πολύ ειδικά από τους ανθρώπους του μπάσκετ...... 

Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής: Με τον Ανδρέα είναι η δεύτερη φορά που θα συνεργαστώ και ξέρει πολύ καλά την εκτίμηση που του έχω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στην ομάδα μας και ένας βασικός λόγος εκτός του αγωνιστικού, είναι και το γεγονός ότι ο Ανδρέας μαζί με τον Νίκο και όχι μόνο...... να αποτελέσουν ένα καταπληκτικό παράδειγμα συνέπειας και ήθους για τα νεαρά παιδιά μας. Ανδρέα καλώς ήρθες. 

Ανδρέας Ζούκας: Βασικό ρόλο στην επιλογή μου έπαιξαν δύο πράγματα. Πρώτον η προηγούμενη συνεργασία μου με τον Coach, που ήταν όντως καταπληκτική, αλλά και το αίσθημα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που μου έβγαλε αυτή η Ομάδα από την πρώτη ημέρα που ήρθα κοντά τους, και αυτό πιστέψτε με είναι σπάνιο. Τώρα δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα. Η Ομάδα είναι πολύ καλή, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στις 4 γραμμές και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad