Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο γήπεδο της Μιαούλη η Καλοκαιρινή Γιορτή του Σ.ΦΙ.Γ. Μοσχάτου.


Μια ακόμα αθλητική χρονιά φτάνει στο τέλος της και σε ένα κατάμεστο γήπεδο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Καλοκαιρινή Γιορτή του συλλόγου μας με την συμμετοχή όλων των αθλητριών από τις ακαδημίες του Μοσχάτου & του Ταύρου καθώς και του αγωνιστικού τμήματος . 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν: 
Ο δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Κος Ανδρέας Ευθυμίου που έκανε και την βράβευση στην αθλήτριά μας Αγάθου Ανδρονίκη που εκπροσώπισε την χώρα μας με την Εθνική νεανίδων ατομικού, στη Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας, ο Κος Αργύρης Σοφράς αντιπρόεδρος Ε.Γ.Ο., ο αντιδήμαρχος, συντονιστής αθλητικών δραστηριοτήτων Κος Γεώργιος Φελλάς, ο δημοτικός σύμβουλος Κος Μελίστας Θανάσης, ο δημοτικός σύμβουλος Κος Μπούτσης Αντώνης, ο υπεύθυνος αθλητισμού & μέλος δημοτικής κοινότητας Μοσχάτου Κος Σπύρος Αγγελόπουλος, η δημοσιογράφος του Body in Balance Greece Ιφιγένεια Τσαντίλη και πλήθος κόσμου που ήρθαν να καμαρώσουν τις αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής Μοσχάτου & Ταύρου. 


Για την επιβεβαίωση των αθλητικών τους αποδόσεων τα κορίτσια μας βραβεύτηκαν με μετάλλια, τιμητικές πλακέτες, αναμνηστικά διπλώματα και στην συνέχεια μας εντυπωσίασαν με τις χορογραφίες που δημιούργησαν αποκλειστικά για την γιορτή “Καλοκαίρι 2018” και εισέπραξαν τα θερμά μας χειροκροτήματα .
Ευχαριστούμε τις προπονήτριες μας για την επιμέλεια των προγραμμάτων της γιορτής και για την σκληρή δουλειά όλης της χρονιάς ώστε να καταφέρουν οι αθλήτριές μας όλες αυτές τις επιτυχίες!!!


Σας ευχόμαστε Καλό καλοκαίρι !!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad