Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Την Κυριακή το απόγευμα στο ΣΕΦ έπεσε η αυλαία του τουρνουά μπάσκετ υποδομών.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/6/2018. 

Την Κυριακή το απόγευμα στο ΣΕΦ έπεσε η αυλαία ενός ακόμα πετυχημένου ΤΟΥΡΝΟΥΑ μας .Στο φετινό ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σε συμμετοχές στην Ελλάδα, πήραν μέρος 56 Σύλλογοι με πάνω από 167 τμήματα σε 9 ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών και πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες αγώνες , και που είχε ( θέλουμε να πιστεύουμε ) σαν ένα και μοναδικό σκοπό την διάδοση του ΜΠΑΣΚΕΤ στις μικρές ηλικίες .
Οι συνδιοργανωτές ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους, τους παράγοντες ,τους εφόρους ,τους προπονητές και τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο φετινό ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ 2017-18.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ακούραστους γονείς των μικρών αθλητών οι οποίοι κάθε βδομάδα αλώνιζαν τα γήπεδα του Λεκανοπαιδίου για να είναι παρών το παιδί τους στους αγώνες.

Για άλλη μια χρονιά όλοι οι Σύλλογοι υπήρξαμε αρωγοί στην προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και υπέρμαχοι του «ευ αγωνίζεσθαι».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΧΥΝΑΚΟΣ


https://www.facebook.com/kyriakos.tachinakos



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad