Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Τελετή λήξης των Ακαδημιών Μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φαλήρου.



Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν», ο Α.Ο.Π.Φ., στο πλαίσιο της τελετής λήξης των ακαδημιών, βράβευσε το παιδικό για την αήττητη πορεία του στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα ο σύλλογός μας παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στην LAMDA MARINA FLISVOS A.E. για την στήριξή της στην ομάδα, αλλά και στον Γιατρό, Στέλιο Πιππή για την ανιδιοτελή προσφορά του.
 
Επίτιμος καλεσμένος της ομάδας μας ήταν ο διεθνής σέντερ του Πανιωνίου, Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος παρέδωσε τα βραβεία στους παίδες, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ πριν την έναρξη της τελετής έπαιξε με τα μικρά παιδιά, μοιράζοντας πολλά χαμόγελα.
 
Παρών στην εκδήλωση, η οποία έγινε στο πλαίσιο της τελετής λήξης των ακαδημιών μας, ήταν και ο Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, κ.Διονύσης Χατζηδάκης, με τον ίδιο να αναφέρει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΑΟΠΦ, κ.Νίκο Δέτση:
 
«Στόχος του ΑΟΠΦ είναι να χτίσει βήμα-βήμα μια ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στα παιδιά από το Παλαιό Φάληρο, τα οποία θα προέρχονται από τις ακαδημίες. Αυτός είναι ο στόχος. Ο Δήμος από την πλευρά του ήταν στο πλευρό του συλλόγου και θα συνεχίσει να είναι. Φυσικά τα χρήματα τα οποία επενδύονται στην ομάδα θέλουμε να επενδύονται με διαφάνεια και για το καλό του συλλόγου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο ΑΟΠΦ ‘πρέπει’ να κάνει πρωταθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad