Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Παραμένει στον Μίλωνα ο Γιάννης Παπανικολόπουλος

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ με μεγαλη χαρά ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα μας και για την επόμενη χρονιά του Γιάννη Παπανικολόπουλου

Οι άνθρωποι του Συλλόγου ο προπονητής και ο αθλητής δήλωσαν: 

Νίκος Κολίντζας έφορος Ανδρικής Ομάδας: Ο Γιάννης είναι ένας αθλητής που μπασκετικά γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο κλειστό της ομάδας μου. Είναι ένα παιδί που πονάει την Ομάδα και η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του μας δίνει τεράστια χαρά. Σε αυτή την κομβική χρονιά που αλλάζει το προφίλ της Ομάδας, δεν θα μπορούσε ο Γιάννης να μην είναι εδώ. Περιμένουμε πολλά πράγματα από τον Γιάννη και είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάρουμε. 

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός: Και μόνο το γεγονός ότι ο Γιάννης σε τόσο μικρή ηλικία είναι τόσο παλιός για την ομάδα μας λέει πολλά…… Γιάννη καλή χρονιά και ξέρεις καλά πόσο σημαντικό ρόλο έχεις….. 

Αποσκίτης Δημήτρης προπονητής: Ο Γιάννης είναι ένας αθλητής που τη θέση του μέσα στην ομάδα την έχει κερδίσει και με την αγωνιστική του παρουσία, αλλά και με τον χαρακτήρα του. Η Ομάδα σε αυτή την σπουδαία χρονιά που έρχεται, περιμένει πολλά από τον Γιάννη σε όλα τα επίπεδα, και είμαι σίγουρος ότι η φετινή χρονιά, θα είναι έκπληξη ακόμη και για εκείνον στο τι θα βγάλει στο γήπεδο. 

Γιάννης Παπανικολόπουλος: Η χρονιά που έρχεται είναι μια πολύ σπουδαία χρονιά για την ομάδα που με δημιούργησε μπασκετικά. Σε αυτή την χρονική στιγμή δεν θα μπορούσα όχι μόνο να λείπω από την ομάδα, αλλά δεν θα μπορούσα επίσης και να μην δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα, και με την ευχή να περάσουμε όμορφα την χρονιά (όμορφα περνάμε όταν κερδίζουμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad