Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Τάκης Οικονομόπουλος - ο νέος Προπονητής της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πορφύρα.

Απο αριστερά : Τάσος Βερέβης Γενικός Αρχηγός του Πορφύρα, Τάκης Οικονομόπουλος νέος Προπονητής, Νίκος Ηλιόπουλος Αρχηγός Γυναικείου τμήματος, Γιώργος Κωνσταντίνου Γενικός Γραμματέας Πορφύρα.

Ο ΑΟΦ Πορφύρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τάκη Οικονομόπουλο ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γυναικείας ομάδας και των Νεάνιδων στο μπάσκετ.
Ο Τακης Οικονομόπουλος απο το 2006 εργαζόταν στο προπονητικό team του γυναικείου τμήματος της Τερψιθεας Γλυφάδας και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του δύο πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ γυναικών, πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας, δύο συνεχόμενες παρουσίες στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Final Four του κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα έχει δουλέψει στα μικρά τμήματα των γυναικών με ανόδους νεανίδων και κορασίδων στην πρώτη κατηγορία ενώ έχει πάρει και πρωτάθλημα Παγκορασίδων στη Β ΕΣΚΑΝΑ.
Καλωσορίζουμε το νέο προπονητή στην οικογένεια του Πορφύρα και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. 
Ο 44χρονος τεχνικός έκανε την ακόλουθη δήλωση στο www.porfyras.gr :
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Πορφύρα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει να αναλάβω το Γυναικείο Τμήμα. Θα προσπαθήσω ώστε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και να πιάσουμε τους στόχους που απο κοινού έχουμε θέσει. Αυτή την στιγμή προχωράμε με τον σχεδιασμό της ομάδας και τις ανανεώσεις του ροστερ που είναι ο αρχικός μας στόχος".
Από αριστερά προς τα δεξιά: Μανώλης Εμμανουηλίδης-Πρόεδρος Πορφύρα, Τάκης Οικονομόπουλος - Προπονητής Γυναικών και Νεανίδων, Δημήτρης Αναγνώστου - Υπεύθυνος Υποδομών Γυναικείου Μπάσκετ και Έφορος Νεανίδων, Γιώργος Κωνσταντίνου - Γενικός Γραμματέας Πορφύρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad