Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

NE Mεγαρίδας: Τρομερή προσθήκη με Σπυρόπουλο.


ΣΤΑ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ» Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Την πρώτη πολύ καλή μεταγραφή της ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες η ΝΕΜ. Ο λόγος για την απόκτηση του Ανδρέα Σπυρόπουλου, ενός παίκτης ο οποίος παρότι δεν είναι μεγάλο σε ηλικία, έχει πλούσια εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες. 
Ο 24άχρονος παίκτης (1.85), είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των περιφερειακών. Πέρσι αγωνίστηκε με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει στην ίδια κατηγορία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Α2 με τον Πανερυθραϊκό, καθώς επίσης και στην Γ’ Εθνική με τον Μανδραϊκό, πανηγυρίζοντας την άνοδο.
Μια πρωτοκλασάτη μεταγραφή για την ΝΕΜ, που θέλει σιγά – σιγά να κάνει τις μεταγραφές που θα την ισχυροποιήσουν ενόψει της πρώτης συμμετοχής  της στην Εθνική κατηγορία.
 Από εκεί και πέρα, πολύ κοντά στην ανανέωση είναι ο Καρατζόγλου, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί άλλη μια μεταγραφή νεαρού αθλητή που αγωνιζόταν σε ομάδα της Β’ Εθνικής.

http://enimerosi-news.gr/category/nea/athlitismos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad