Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Mε 5-4 στα πέναλτι (κ.α 1-1) νίκησε η ΑΕ Μοσχάτου την Κύπρο Κορυδαλλού στον αγώνας Κατάταξης ανάμεσα δύο δευτεραθλήτριες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας Πειραιά...(VIDEO)

Διονύσης Φαναρίτης
Κύπρος Κορυδαλλού - Α.Ε Μοσχάτου 1-1 κανονικός αγώνας και παράταση, και νίκη της ομάδας μας στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδος που σαν μια οικογένεια έκαναν ένα από τα καλυτερα τους παιχνίδια κατοχυρώνοντας την Τρίτη θεση στον αγώνα κατάταξης μεταξύ των δύο δεύτερων των δύο ομίλων.Μια ομάδα μια γροθιά μια οικογένεια σε έναν μαραθώνιο που έφτασε στο τελος του σήμερα. Δια πυρός και σιδήρου όλη την χρονιά κόντρα σε όλους και σε όλα κρατήθηκαμε όρθιοι και δυνατοί! Εμεις γνωρίζουμε την ποδοσφαιρικη αξια αυτης της ομάδας οπως και ολοι οι υγιείς φιλαθλοι και παραγοντες του Πειραιά. Η διοικηση αυτη που ανέλαβε το καλοκαίρι εβαλε τις βασεις και ξαναεκανε την ομαδα μας Πρωταγωνιστή τιμωντας την ενενηνταχρονη Ιστορία. Ολοι οι Μοσχατιωτες να ειναι σίγουροι πως η ομαδα συντομα θα ειναι εκει που της Πρέπει, στις Εθνικες Κατηγορίες! Συγχαρητήρια στους εννεα εφήβους που ηταν Σήμερα στην αποστολή, διοτι εμεις δίνουμε μεγαλη βαση σε ολα τα νεα ταλαντουχα αυτά παιδιά και τους ευχαριστουμε που στηριξαν με σθενος την προσπάθεια! Συγχαρητήρια στους προπονητές μας,στον κοσμο που σημερα και ολη την χρονια ηταν διπλα μας! Πολλά συγχαρητήρια στην ομαδα της Κύπρου Κορυδαλλού για την εφετινη της φοβερη πορεία, για την ποιοτητα και το ηθος των ποδοσφαιριστων της,των προπονητων της,και των παραγοντων της!Μια Κύπρος Κορυδαλλού που σημερα επαιξε ομορφο ,καθαρο,ποιοτικο Ποδόσφαιρο χωρις σκοπιμότητες και ηττήθηκε σε μια διαδικασια μετα απο εκατον εικοσι λεπτά των πέναλτι! Τους εύχομαι Υγεία καλο καλοκαίρι και καλη Συνέχεια στην ομαδα τους!
Για εμάς το σκαλί παραπάνω μέχρι επιτευξεως του στόχου θα είναι αυτονόητη υπόσχεση σε όλους εσάς που αγαπάτε την Α.Ε.Μ!
Καλό καλοκαίρι, τα καλύτερα έπονται!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad