Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ανανέωσε ο Θρασύβουλος Μανιάτης

Η Ένωση Αθλοπαιδιών Νικαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο προπονητής Θρασύβουλος Μανιάτης θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Σωματείου μας.

Η πορεία της ομάδας μας στη Β' κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ κρίθηκε επιτυχημένη, ενώ επετεύχθη και ο μεγάλος στόχος που ήταν η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με περισσότερους αθλητές προερχόμενους από τις υποδομές μας. 

 

Με την ανανέωση της συνεργασίας μας και την έκθεση του coach ξεκινάει ο σχεδιασμός για την νέα αθλητική χρονιά. Σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκονται  οι ανανεώσεις των αθλητών που στελέχωσαν την ομάδα τη χρονιά που μας πέρασε και εν συνεχεία οι συζητήσεις με αθλητές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ, ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την ερχόμενη σεζόν.

 

Ο Θρασύβουλος Μανιάτης θα συνεχίσει παράλληλα το επιτυχημένο έργο του στα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Ν., αφού μετά από τις back to back ανόδους του παιδικό, θα καθοδηγήσει τους Παίδες μας στην Α' κατηγορία, όπως και τους Έφηβους στη Β΄ κατηγορία.

 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του, με πολλές επιτυχίες για το Σωματείο μας.


http://www.eanikaiasbc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad