Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Κολύμβησης ΑΜΕΑ 2018. (VIDEO)


Η σημαντικότερη εγχώρια διοργάνωση της κολύμβησης, το πανελλήνιο πρωτάθλημα, διεξάγεται σήμερα  19 και την Κυριακή 20 Μαίου, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Θα συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, τα οποία θα επιχειρήσουν να επιβεβαιώσουν ή να «πιάσουν» τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 19 Αυγούστου στο Δουβλίνο. Και το εφετινό πρωτάθλημα, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι το δεύτερο ουσιαστικό αγωνιστικό τεστ για την πλειοψηφία των Ελλήνων κολυμβητών, μετά από την 12η Ανοικτή Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Πτολεμαίδας στα τέλη Απριλίου.
Και τις δύο ημέρες, οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 10:00 το πρωί. Το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00.
Για να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων, πατήστε εδώ (.pdf)




Ο Γραμματέας του Kινήματος Αλλαγής του  Αθλητισμού  Χρυσοβαλάντης Αθανασίου εκπροσώπησε την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ  Φώφη Γεννηματά στην τελετή απονομής μεταλλίων των αθλητριών και αθλητών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης  2018 που διοργάνωσε η Ε. Α. ΟΜ. ΑμεΑ. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad