Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Στέφανος Φαναρίτης:...εμείς αγαπάμε πολύ την ομαδα μας και θα κάνουμε το πάν μέσα στις 4 γραμμές και μόνον για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε το ταξιδι στο όνειρο.


Παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα όπως ο αυριανός με τον Αετό Κορυδαλλού, αισθάνομαι την ανάγκη ως Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου της ΑΕΜ, στο παρά πέντε της αντοχής, να μοιραστώ με όλους τους συνεργάτες και τους φιλάθλους της ομάδας μας κάποια πράγματα. 

Καταρχήν να πω ότι δεν ζούμε σε μιά αρρωστημένα αποστειρωμένη πραγματικότητα που τα πάντα γυρνούν γυρω απο το ποδόσφαιρο...
Υπάρχει ζωη και μετά το ποδόσφαιρο... Αλλά παράλληλα.... εμείς αγαπάμε πολύ την ομαδα μας και θα κάνουμε το πάν μέσα στις 4 γραμμές και μόνον για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε το ταξιδι στο όνειρο. Αυτό το όνειρο που με αγάπη καί προσοχή σχεδιάσαμε εγω και οι συνεργάτες μου σε όλα τα επίπεδα...


Βγάλαμε την ομαδα απο την πολυετή ανυποληψία και αφάνεια και την αναστήσαμε αγωνιστικά. Επενδύσαμε σε υλικοτεχνικές υποδομές, εξαιρετικους προπονητές και ποδοσφαιριστές επιπέδου. Αποφασίσαμε ότι αυτά τα συστατικά είναι αρκετα να μας δώσουν την δυναμικη για να στηρίξουμε την προσπάθειά μας. Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι θα θεωρούσαμε τελείως υποτιμητικό για εμάς αν μετερχόμαστε άλλων μεθόδων και πρακτικών. Γιαυτό δεν μας πέρασε σε καμία στιγμή ουτε σαν σκέψη απο το μυαλό μας. Γιαυτο και έχουμε ήττες στο παλμαρε μας και ανέλπιστα αποτελεσματα απο υποδεέστερες ομάδες... Το πρωταθλημα φέτος δεν είναι περίπατος σε κανέναν απο τους 2 ομίλους. Στον δικό μας υπάρχουμε εμείς, ο Ατρόμητος ο αετός ο ερμής που έδειξαν ολα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν μια ομάδα ανταγωνιστική.


Αυριο παίζουμε ένα κρίσιμο ματς με μια καλή ομαδα με εξαιρετικους ποδοσφαιριστές. Δεν εχουμε να χωρίσουμε τίποτε και με κανέναν αντίπαλο. Ολα είναι 90 αγωνιστικα λεπτά και τιποτε περισσότερο. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο ακόμα και αυτούς που δεν μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο κατα την ανττιστοιχη φιλοξενεία μας. Με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε περισσότερο σε φιλοσοφια και με άλλους λιγότερο αλλά έτσι είναι αυτά. Για πολλά μπορούν εμας να μας κατηγορήσουν αλλα λεφτά από το ποδόσφαιρο δεν βγάζουμε... χαλαμε για την αγαπη μας.
Αυριο καλούμε όλο το Μοσχατο στο γήπεδο. Ενα παιχνίδι κρίσιμο είναι με μια καλή ομάδα.. Θα κάνουμε το καθήκον μας και πιστεύω θα το κερδίσουμε. Εφιστώ την προσοχή σε όλους για τον κίνδυνο προβοκάτσιας. Γιαυτο καλώ όλους να είναι προσεκτικοί και να περιψρουρήσουν το γήπεδο και την ομαδάρα μας.


Μπαίνουμε τελική ευθεία. Σεβόμαστε τους πάντες και αγωνιζόμαστε για την ιστορία και το μέλλον του συλλόγου μας.
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ ΑΕΜ για σένα ζω και αναπνέω...
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ



https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis?hc_ref=ARTcZvEBXhf5VlrbwOHSIFwTKALTX_u-_vpX5NWsJQhPIRZR6p9T85-nINlkMchtf_8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad