Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Με σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα “Σ ΦΙ Γ ΜΟΣ” Μοσχάτου Ταύρου έπεσε η αυλαία του 4ου διεθνούς τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Aphrodite Cup”,


Με σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα “Σ ΦΙ Γ ΜΟΣ” Μοσχάτου Ταύρου έπεσε η αυλαία του 4ου διεθνούς τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Aphrodite Cup”, που συγκέντρωσε στο Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο του Φαλήρου περίπου 240 αθλήτριες από 21 χώρες, καθώς και πλήθος θεατών, από την Παρασκευή (16/03) μέχρι και την Κυριακή (18/03). 

Η Εθνική ομάδα ανσάμπλ με την συμμετοχή της αθλήτριας μας Ντούρο Αύρα στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, κέρδισαν την 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Η πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία νεανίδων Αγάθου Ανδρονίκη με την συμμετοχή της στο αγώνα FIG εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό (2005). Μεγάλη επιτυχία θεωρείται η συμμετοχή της στους τελικούς οργάνων όπου και κατέκτησε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο στεφάνι.


Στο αγώνα NON FIG ο Σ ΦΙ Γ ΜΟΣ κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο με την 1η θέση της Ρίζου Ελένης στο στεφάνι & 4η θέση στην κορδέλα, ένα ασημένιο μετάλλιο με την 2η θέση της Κουγιουμτζόγλου Μαρίας στην κορδέλα & 4η θέση στις κορύνες, ένα χάλκινο μετάλλιο με την 3η θέση της Βίκα Ευριδίκης στην μπάλα & 7η θέση με την Ζαχαράτου Ναταλία στην κορδέλα.
Συνεχίζουμε ενωμένοι…….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad