Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Την Κυριακή 4/2 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Δημήτρης Ράπτης" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του ο Μίλωνας(ΦΩΤΟ)



Ο Μίλωνας διανύοντας το ενενηκοστό έτος της ιστορίας του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, σήμερα Κυριακή 4/2/18 στο Κλειστό Γυμναστήριο "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ", σε μια σεμνή τελετή, αποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο παράλληλα και φόρο τιμής στον Αείμνηστο Πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου. 

Ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης, αφού καλοσώρισε τους πάνω από 500 φίλους του Συλλόγου μας, επισήμανε την μεγάλη ιστορία του Μίλωνα που συνδέεται με την ίδρυση της Νέας Σμύρνης, ευχαρίστησε το προσωπικό και τους προπονητές του Μίλωνα, τους Γονείς των αθλητών μας χαρακτηρίζοντας τους "Περιουσία του Συλλόγου", ενώ ταυτόχρονα δεν ξέχασε τους σημαντικούς ανθρώπους του Μίλωνα που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που μας πέρασε, κρατώντας ενός λεπτού σιγή στην αρχή της εκδήλωσης. 






Η έκπληξη ήρθε από την χωροδία της Elli' s Vocies και τον μαέστρο Γιώργο Ζιάκα που παρουσίασαν τον Ύμνο του Μίλωνα, τραγουδώντας τον, δέκα παιδικές φωνές. 





Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος της Πόλης μας Σταύρος Τζουλάκης, που αναφέρθηκε στον Μίλωνα χαρακτηρίζοντας τον, "Πυλώνα του Αθλητισμού της Νέας Σμύρνης" μαζί με τον γείτονα Πανιώνιο.  





Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Άρης Μισαηλίδης  ήταν εκεί για να βραβεύσει τον Μίλωνα για την 90ετή του διαδρομή, στα αθλητικά δρώμενα της Πόλης μας. 





Σειρά είχαν οι βραβεύσεις των διακεκριμένων ομάδων και αθλητών του Μίλωνα που δεν ήταν και λίγες. 

Τρείς αθλητές της κολύμβησης, η ομάδα της Άρσης Βαρών και η Εφηβική ομάδα βόλλεϋ του Μίλωνα για της Πανελλήνιες πρωτιές της χρονιάς που πέρασε, αλλά και πλήθος αθλητών με άλλες διακρίσεις. 





































Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν: Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Σ.Τζουλάκης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας-ανακύκλωσης Γ. Κρικρής, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σ. Κούπας, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ι. Καρυοφίλλη, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Τσιάπης, o επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Κουτελάκης, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος κοινωνικής προστασίας Δ. Νάνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Δελληγιάνη, Ν. Γιαντζίδης και Ι. Δημάκης, ο διευθυντής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Ενώσεων του Αθλητισμού. 


http://www.aonsmilon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad