Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή , για την κοπή της πίτας της ΑΕ Μοσχάτου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου μας.



Χαιρετισμός Προέδρου ΑΕ Μοσχάτου.
Γιορτή Αγάπης (κοπή πίτας ΑΕΜ 2018)
Αγαπητοί φίλοι της ΑΕ Μοσχάτου, κύριε Δήμαρχε, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αθλητές.του συλλόγου και γονείς.
Σας καλωσορίζουμε στην μικρή (sic/δεν την λές και μικρή με προσέλευση 500 και πλέον ατόμων...) αλλά γεματη αγάπη εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου μας.
Ο Θεός μας αξίωσε να είμαστε όλοι εδώ παρόντες και φέτος.
Δεν χρειάζεται να έχω κείμενο για να απευθυνθω προς εσάς όπως δεν γράφει τα λόγια του ο πατέρας μιας οικογένειας όταν απευθυνεται στα μέλη της.
Εγώ έτσι αισθάνομαι και λετσι θα σας μιλάω σαν τον πατέρα μιας μεγλαλης πολυτεκνης οικογένειας που λέγεται ΑΕΜ...
Δεν ήθελα να γράψω έναν υπέροχα κουραστικό λόγο με σπουδάιες εκφράσεις αλλά θέλω να πω δύο κουβέντες σταράτες και απλές και να οριοθετήσω την συμμετοχή μας στο κοινο όραμα που εχουμε για την ομαδα μας.
Η φετινη χρονιά είναι κομβική και θα αλλάξει θέλουμε να πιστεύουμε τον σύλλογο προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς.
Ο στόχος είναι διπλός α)επιστροφή της ομάδας στίς εθνικές κατηγορίες. Να διευκρινήσω ότι αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να είναι αποτέλεσμα της δουλειάς, της ποιότητας και των αποτελεσμάτων. Ευελπιστούμε να γίνει. Αν όμως δεν γίνει εδώ είμαστε να ξαναδοκιμάσουμε σοφότεροι με πλούσια εμπειρία.
Β)αναπτυξη της ακαδημίας μας, μετεξέλιξη σε ποδοσφαιρική σχολή μεγάλης αξίας, να κάνουμε καλύτερα τα παιδιά μας σε όλους τους τομείς, καλούς αθλητές και σπουδαίους ανθρώπους.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας για την στήριξη και την συνεργασία σας, και με την βοήθειά σας θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Σήμερα είμαστε εδώ για να τιμήσουμε μερικούς σπουδαίους σε συνεισφορά ανθρωπους.

Βράβευση Ανδρέα Ευθυμίου Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου, από την ΑΕ Μοσχάτου.
"Είναι μεγάλη μας τιμή να βραβεύουμε σήμερα τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου κύριο Ανδρέα Ευθυμίου.
Είμαστε τυχεροί ως άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο, να έχουμε δήμαρχο που αγαπάει τους νέους, τους στηρίζει στις προσπάθειές τους και που διαπιστωμένα είναι λάτρης του αθλητισμού.
Ο Δήμαρχος είναι πάντα αρωγός και μπροστάρης στις προσπάθειες των αθλητικών σωματείων της πόλης μας. Ειδικότερα δε εμείς, οι παλαιότεροι εξ υμών θα το θυμούνται, να τον βλέπουμε σκαρφαλωμένο στα καγκελα για τον πάλαι ποτέ ΑΟ Μοσχατου, παρόντα σε όλα τα σημαντικά ραντεβού της ιστορίας της ομαδας, να βαζει πλάτη στα δύσκολα, να συνοδεύει την ομαδα σε δύσκολες έδρες και άλλα πολλά....
Το σημαντικοτερο είναι οτι ο Δήμαρχος έχει πάντα την πόρτα του ανοικτή ακούει, βοηθάει σλλά κυρίως συμπορεύεται.
Ποτέ δεν είναι θεατής αλλά με τον δικό του ενεργό τρόπο συναγωνιστής.
Στο πρόσωπο του Δημάρχου θέλουμε να εκφρασουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον θεσμό της τοπικης αυτοδιοίκησης στο Μοσχάτο.
Δήμαρχε σε ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα έχεις κανει και πολύ περισσότερο για αυτά που θα συνεχίσεις να κάνεις για όλους μας στο μέλλον."


Χαιρετισμός αναπληρωτή Προέδρου ΑΕΜ κύριου Βασιλης Γκουμας.
Αυτή η χρονιά ήταν μια χρονιά κομβική για την οργάνωση της ομάδας μας. Ανασύνταξη και Αναγέννηση της ανδρικής ομάδας μετά από μιά δύσκολη περίοδο ποδοσφαιρικής απαξίωσης και ξηρασίας αποτελεσμάτων.
Οργάνωση σε υψηλο επίπεδο των ακαδημιών με στελεχιακό δυναμικο ικάνότατο και πρότυπα που μόνο σε επαγγελματικές κατηγορίες συναντάς. Καταφέραμε να φτιαξουμε ένα συνολο διοικητικο, προπονητών αθλητών και γονέων που να λειτουργεί ως οικογένεια. Και για να μην παρεξηγηθβ δεν λέω οτι τα κάναμε όλα τέλεια αλλα έχουμε διαθεση και όραμα να βελτιωθούμε. Οι στόχοι έχουν τεθεί και είναι μακρόπνοοι. Υποχρέωση μας είναι να κανουμε τα παιδια καλυτερα σε ολα τα επιπεδα. Θελω να ευχαριατησω ολους οσους ειναι διπλα μας σε αυτην την προσπαθεια γονεις και παιδια που στηριζουν με τον τροπο τους ο καθενας, αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, τους προπονητες και γενικότερα να πω ότι χωρίς εσάς αυτό το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη. Τα καλύτερα έρχονται είναι μπροστά. Σας καλωσορίζω στην αποψινλη εκδήλωση.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ μας τίμησε με την παρουσία του. 


Βράβευση Βαγγέλη Σαλαπατάρα απο την ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βασίζει την λειτουργία του σε μερικούς ρομαντικούς και πρόθυμους να συνεισφέρουν ανθρώπους. Η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου έχει την ευτυχία να συμπεριλαμβάνει στους κόλπους της αρκετούς από αυτούς. Ενας από αυτούς και διαχρονικά σημαντικότερος όλων σε προσφορά, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας κύριος Βαγγέλης Σαλαπαταρας. Ο Βαγγέλης στήριξε την προσπάθεια του νταμπλ το 2012-2013 και συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια επανοδου στις εθνικές κατηγορίες. Στο πρόσωπο του Βαγγέλη θέλουμε να τιμήσουμε όλους εκείνους που σε μικρό η μεγαλύτερο βαθμό αποτελούν το "μελάνι" στο γράψιμο της ιστορίας του συλλόγου.
Βαγγέλη Σαλαπατάρα δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσουμε την ευγνωμοσύμη όλων μας για την ενεργή συμμετοχή σου στα αθλητικά δρώμενα της ΑΕΜ.
Βαγγέλης Σαλαπατάρας και ΑΕΜ συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι προς την ποδοσφαιρική μας Ιθάκη.

Βράβευση Εθελοντών Θριασίου Πεδίου για την προσφορά τους στους πληγέντες της Μάνδρας: 1ο , 2ο , 4ο, 6ο Δημοτικά σχολεία Μοσχάτου καθως επίσης και το 2ο σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου από τον γενικό Γραμματέα της ΑΕ Μοσχάτου κύριο Κάτωνας Βαζαίος

Βράβευση ΣΦΙΓΜΟΥ συλλόγου φίλων Γυμναστικής Μοσχάτου απλο την ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.
Η Βράβευση έγινε από τον αντιπρόεδρο της ΑΕΜ κύριο Spiros Vlasopoulos .
"Βραβεύουμε τον αθλητικό σύλλογο ΣΦΙΓΜΟ για την προσφορά του στον αθλητισμό και την νεολαία της πόλης μας, καθώς επίσης για τις μεγάλες διακρίσεις που μας έχει προσφέρει σε πανελλήνιο επίπεδο. Μας κάνετε υπερήφανους."

Βράβευση Χίτου Κωνσταντίνου από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Μοσχάτου.
Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο του Ερμή Κορυδαλλού κύριο Κωνσταντίνο Πρέκα και τον αντιπρόεδρο κύριο Ανδρέα Ποτηριάδη.
"Στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου θα θέλαμε να τιμήσουμε το σύνολο των γονέων των ακαδημιών.
Δεν είναι εύκολο να είσαι γονιός αθλητή.
Η συμπεριφορά σου διαμορφώνει και τον χαρακτήρα του παιδιού σου. Αν είσαι εσύ σωστός, τότε και ο μικρός θα είναι σωστός.
Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε που σε αυτό το ταξίδι δεν είσαι επιβάτης αλλά οδηγός."

Βράβευση Ανδρέα Πατσαλίδη από ΑΕ Μοσχάτου. Την βράβευση έκανε σύσσωμο το διοικητικο συμβούλιο του συλλόγου.
"Στα 90 και πλέον χρόνια της διαδρομής μας, η ιστορία του συλλόγου δεν γράφτηκε μόνο απλο αθλητές και παράγοντες. Μεγάλο μέρος αυτλής τής ίστόρίας ανήκει στους φιλάθλους του Μοσχάτου που αγαπησαν την ομάδα, ακολουθώντας την παντού, πασχίζοντας και υποστηρίζοντας την σε κάθε αγώνα. Υπήρξαν μάλιστα στιγμές που με την συμβολή τους είχαν καίρια συμμετοχη σε σημαντικές επιτυχιες με κορυφαία εκείνη της ανόδου στην Β Εθνική.
Σήμερα τιμάμε όλους αυτούς στονπρόσωπο του κυρίου Ανδρέα Πατσαλίδη."

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το δικό μας παιδί. Θεική φωνή και υπέροχη παρουσία. Φώτης Χαλκιδης & Νικόλ Δουκίρη. Ανατριχιαστικη ερμηνεία. Σας ευχαριστουμε από καρδιάς

Βράβευση του κορυφαίου Ελληνα Διαιτητή κύριου Ηλία Σπάθα, από την ΑΕ Μοσχάτου για την προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία, διά χειρός του έγκριτου δημοσιογράφου και φίλου κύριου Antonis Darzentas .
Ο Ηλίας Σπάθας θεωρείται και όχι άδικα, ένας από τους πιό ικανούς Ελληνες Διαιτητές, αν όχι ο κορυφαίος. Το ταλέντο του αναγνωρίζεται από φίλους και εχθρούς.
Γεννηθείς το 1980, ο Ηλίας Σπαθάς γνώριζε (καλύτερα από τον καθένα) από την αρχή, πως από την στιγμή που θα βάλει τη διαιτητική στολή θα βρεθεί στο στόχαστρο. Ξεπέρασε όμως όλες τις δυσκολίες και εξελίχθηκε σε "συλλέκτη" πολλών ρεκόρ!
Το 2007 έγινε ο μικρότερος σε ηλικία διαιτητής που σφύριξε Super League, το 2009 του εμποστεύτηκαν το ντέρμπι Ολυμπιακός Παναθηναικός και σε ηλικία μόλις 30 ετών πήρε το σήμα της FIFA. Bonus ο ορισμός του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το 2012.
Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά.ακόμη για τον Ηλία Σπαθα, αλλά η ουσία είναι μία. Ο πειραιάς είναι περήφανος που έχει στις τάξεις του τον κορυφαιο Ελληνα Διαιτητή. Εμείς σήμερα θέλουμε να εκφράσουμε τπν σεβασμό και τον θαυμασμό μας και με όλη την δύναμη της ψυχής μας να ευχηθούμε σύντομα να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και να επανέλθει στην ελίτ της Ελληνικής διαιτησίας εκεί που ανήκει.

Βράβευση Χίτου Κωνσταντίνου από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Μοσχάτου.
Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο του Ερμή Κορυδαλλού κύριο Κωνσταντίνο Πρέκα και τον αντιπρόεδρο κύριο Ανδρέα Ποτηριάδη.
"Στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου θα θέλαμε να τιμήσουμε το σύνολο των γονέων των ακαδημιών. 
Δεν είναι εύκολο να είσαι γονιός αθλητή.
Η συμπεριφορά σου διαμορφώνει και τον χαρακτήρα του παιδιού σου. Αν είσαι εσύ σωστός, τότε και ο μικρός θα είναι σωστός.
Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε που σε αυτό το ταξίδι δεν είσαι επιβάτης αλλά οδηγός."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad