Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Βενάκης: «Για εμάς οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος»

Στην αναγκαιότητα νίκης επί του Υμηττού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης.

Ο κύκλος των καθοριστικών αγώνων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για τον Άγιαξ Ταύρου, ο οποίος την προσεχή Κυριακή φιλοξενεί τον σκληροτράχηλο Υμηττό.

Στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα προετοιμάζονται για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ενώ παράλληλα δεν ξεχνούν ότι το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων  συνιστά την μοναδική ομάα, που τους έχει υποχρεώσει σε ήττα με 1-0 στον φετινό «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Σήφης Βενάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα: «Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Για εμάς οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος στην πρωταγωνιστική πορεία που κάνουμε, ώστε να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει.

Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να βάλουμε στην ίδια ζυγαριά το αντίστιχο παιχνίδι του πρώοτυ γύρου, όπου ηττηθήκαμε με 1-0, αφού ήμασταν ακόμη ολοκαίνουρια ομάδα, που αναζητούσε να βρει ρυθμό. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας, όπου θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί, ώστε να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου. Προέχει, να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Πηγή:http://www.abola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad