Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ «Μικτή Επίλεκτων Μπάσκετ Αιγάλεω»

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον Δήμο Αιγάλεω διοργανώνουν Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» (Νικολάου Πλαστήρα 20), με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, τα ενοριακά συσσίτια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στη Νίκαια και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω.

Για τον σκοπό αυτό συγκροτείται για πρώτη φορά, από τα τέσσερα αθλητικά σωματεία καλαθοσφαίρισης του Δήμου Αιγάλεω (ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, Μ.Ε.Λ.Α.Σ. O ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και Α.Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ), η «Μικτή Επίλεκτων Αιγάλεω» με την καθοδήγηση του «Ευρώ-κόουτς» Κώστα Πολίτη, η οποία θα αντιμετωπίσει σε τέσσερα δωδεκάλεπτα τις:
• Πρωταθλήτρια Ομάδα ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
• Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ομάδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
• Ομάδα του Περιοδικού Δρόμου Αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ»

Παράλληλα, θα τιμηθούν οι χρυσοί Έλληνες Πρωταθλητές του Ευρωμπάσκετ 1987 και 2005 Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Λινάρδος, Θοδωρής Παπαλουκάς και Κώστας Τσατσαρής.

Σας περιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad