Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ο Φάρος Κερατσινίου βρέθηκε σήμερα στο Σύνταγμα σ το «1ο Hope Streetball», που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία.


Ο Φάρος Κερατσινίου στο "1o Hope Streetball"
Ο Φάρος Κερατσινίου βρέθηκε σήμερα(2/12) στο Σύνταγμα σε μία υπέροχη εκδήλωση, το «1ο Hope Streetball», που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία.
Η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) μας υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και τους ευχαριστούμε πολύ για τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε.
Οι παίκτριες της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αμαξίδιο αντιλαμβανόμενες τη δυσκολία που έχει μία τέτοια προσπάθεια και το πόση δύναμη χρειάζεται για να τα καταφέρεις.
Ευχόμαστε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός και να προβάλλονται με τον τρόπο που τους αρμόζει. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ανάλογες πρωτοβουλίες και θα σας στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. #Farosbc #Faroseisai #Faroswomen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad