Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ισόπαλο με 1-1 το “ντέρμπι”ανάμεσα στον Ατρόμητο Πειραιά και το Μοσχάτο.(video)



Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που και οι δύο ομάδες΅Ατρόμητος Πειραιά και Μοσχάτο  προσπάθησαν με όλη την δύναμή τους να πάρουν την νίκη τελικά τελείωσε ισόπαλο με 1-1.
Η ομάδα μας ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι (στο 38’) του Σούρλα  το οποίο κέρδισε ο Δριμούσης που ανατράπηκε μεσα  στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.

Στην επανάληψη το Μοσχάτο οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος Πειραιά και να κάνει με τον Κοντάκη στο 68’ το τελικό 1-1.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και για τις δύο ομάδες.

Ατρόμητος Πειραιά : Καλδέλης, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς( 91’ Μαραγκός) , Ακαρέπης( 59’ Μπινιχάκης) , Αγγελάκης, Ταμπάκης, Μπαλτζάκης, Λουβής, Δανασής, Μητρόπουλος, Κοντάκος ( 81’ Παπαδάκης)

ΑΕ Μοσχάτου : Παπαδόπουλος, Γκορόγιας, Σκορδίλης( 46’ λ.τρ. Φόνσος), Ψυλλάκης, Καραπιπέρης , Μπούγιας, Φιαμέγκος, Σούφλας, Μπόλης( 85’ Σουλάι) , Μπαμίχα( 72’ Μπαχά) Δρυμούσης ( 43’ λ.τρ. Βεζύρης)

Τα δύο γκόλ της αναμέτρησης Ατρόμητου Πειραιά-Μοσχάτο 1-1





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad