Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Volley:Στο Μοσχάτο θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν τα τμήματα εφήβων και κορασίδων του Εθνικού.

Στο Μοσχάτο θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν τα τμήματα εφήβων και κορασίδων του Εθνικού και συγκεκριμένα το τμήμα Πετοσφαίρισης. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στέγασης για αυτό και αναζήτησε την τύχη του μακριά από το λιμάνι

Η ανακοίνωση

Όλος ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και συγκεκριμένα το τμήμα Πετοσφαίρισης εκ μέρους του Προέδρου της Επιτροπής, κ. Νίκου Νικολινάκου και του Δ/ντή Αναπτυξιακών τμημάτων, κ. Σπύρου Κουτούβαλη, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και πιο συγκεκριμένα τον Δήμαρχο, κ. Ευθυμίου, τον Γεν. Γραμματέα, κ. Αντωνάκο και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Φελλά για την σημαντική συμπαράστασή τους στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Εθνικός όσον αφορά τη διεξαγωγή των αγώνων του στα τμήματα των Εφήβων και Κορασίδων του συλλόγου.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο αίτημα του συλλόγου μας να μας παραχωρηθεί το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου (επί της Ποσειδώνος και Καποδιστρίου), για να μπορέσουν να παίξουν οι παραπάνω ομάδες μας τους επίσημους εντός έδρας αγώνες τους.

Η «φιλοξενία» αυτή όχι μόνο επιβεβαιώνει τις ευαισθησίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου απέναντι στα παιδιά και στους εφήβους που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό αλλά και αποδεικνύει τον σεβασμό του στους άγραφους κανόνες της καλής γειτονίας και συνεργασίας.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες Μοσχάτου-Ταύρου αλλά και τον κόσμο του Πειραιά ότι οι φίλαθλοι του Εθνικού και οι οικογένειες που μας ακολουθούν θα γίνουμε πρεσβευτές της σημαντικής προσπάθειας που γίνεται από τη Δημοτική Αρχή στον τομέα του αθλητισμού και υποσχόμαστε ότι το τμήμα Πετοσφαίρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ θα σεβαστεί στο ακέραιο το χώρο και τους κανόνες του γυμναστηρίου.

Ο Εθνικός ΟΦΠΦ ευελπιστεί και σε μελλοντική συνεργασία με το Δήμο σας και θα αναζητά και νέες συνεργασίες και τρόπους ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζει η περιοχή του Πειραιά, μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση για το σωματείο μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

 Πηγή:Volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad