Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Αίολος Ταύρου:To Σάββατο 9/9 η έναρξη των προπονήσεων για τα τμήματα των ακαδημιών.

Μετά την έναρξη της γυναικείας ομάδας και των αναπτυξιακών τμημάτων ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους οι μικρές μας αθλήτριες μας.

 Οι ακαδημίες μας καθώς και τα μίνι  τμήματα θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις το Σάββατο 9 Σεπ (ώρα 11:00-12:30) και Κυριακή 10 Σεπ (ώρα 10:00-12:00) στο κλειστό γήπεδο Ταύρου. Οι προπονήσεις για Σάββατο/Κυριακή 9-10 Σεπ θα είναι κοινές για τα τμήματα των ακαδημιών και mini. Για το πρόγραμμα των περαιτέρω προπονήσεων, οι αθλήτριες θα ενημερωθούν από την προπονήτρια Κα Ιωάννα Μαντωνανάκη. Οι ανωτέρω προπονήσεις δεν αφορούν μόνο αθλήτριες του συλλόγου μας αλλά και παιδιά Δημοτικού τα οποία θέλουν να εισέλθουν στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο άθλημα του βόλεϊ. 

Καλή αρχή σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας και ευχόμαστε μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς με πρωταρχικό σκοπό την άθληση, την εκμάθηση και την χαρά του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad