Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλική ήττα του Φωστήρα απο τον Αηττητος Σπατών με 0-2.

Στο πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε στον Ταύρο, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ηττήθηκε  από τον πολύ καλό Αήττητο Σπατών με 2-0
Στο παιχνίδι αυτό φάνηκαν οι αξιόλογες μονάδες που έχει ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ, όμως έλειπε η ομοιογένεια, κάτι φυσιολογικό αφού οι απανωτές προσθήκες αποσυντονίζουν το σύνολο!
Στο σημερινό ματς έπαιξαν για πρώτη φορά και οι .... Μουντιλιακοί Χρήστος Πατσατζόγλου και Ανρί Καμαρά, αλλά και ο Γιάννης Σίμωσης, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με το αυτογκόλ του Μανδύλη στο 39', με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Στην επανάληψη, ο Αήττητος ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Κωστόπουλο στο 50', με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.
Φωστήρας  (Κώστας Αρζένης) Παπαδόπουλος, Καλημέρης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσταζόγλου, Χαρίτος, Δωροβίνης, Νικολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σιμωσης, Μπιταξής. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Μήτκας, Στρίγγας, Καμαρά, Παπανικολάου, Νάστος, Κόπελας.
Αηττητος Σπατών  (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Μιχελής, Τζάκσον (64′ Σκαφίδας), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ηρακλής (64 Βιδάλης), Τσέπας (73′ Σκούμας) Τσιλιγγίρης (74′ Κατσικογιάννης),Γκούμας (86′ Μπότσης), Νικλητσιώτης (46 Δουκάκης), Φαρινόλα.
http://fostiras-1926.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad