Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Πρωτέα Βούλας:Πρώτη προπόνηση για τους άντρες.

Την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό "Γ. Γεννηματάς" πραγματοποίησε το αντρικό τμήμα του Πρωτέα Βούλας.
Με πολλή όρεξη για δουλειά οι παίκτες του Δημήτρη Ποδαρά πάτησαν παρκέ για πρώτη φορά μετά την έναρξη της προετοιμασίας το απόγευμα της Δευτέρας συνεχίζοντας σε δυνατούς ρυθμούς.
Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε στο proteasvoulas.gr:
"Είναι η τέταρτη μέρα της προετοιμασίας μας. Τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη. Σημασία έχει να είμαστε υγιείς και να δουλεύουμε καθημερινά όσο μπορούμε περισσότερο για να βελτιωνόμαστε. Έχουνε όρεξη, είναι μικρά παιδιά τα περισσότερα από αυτά, έχουν βάλει στόχους για την καριέρα τους και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πάμε καλά. Φέτος θέλουμε να πάμε λίγο πιο ψηλά από ότι πήγαμε πέρυσι με την έννοια να αποφύγουμε γρήγορα το άγχος το περσινό. Κατά τα άλλα δεν θέλουμε ακόμα να βάλουμε περισσότερους στόχους. Αυτοί θα έρθουν παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχουν βελτιωθεί και το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει τα τελευταία χρόνια και κανένας δεν ξέρει πως θα παρουσιαστούν όλες οι ομάδες. Όσον αφορά το κύπελλο είναι κάτι καινούργιο για τη Β Εθνική, Είναι πολύ νωρίς για να είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι τόσο νωρίς καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Δεν θα το υποτιμήσουμε, θα πάμε δυνατά στον αγώνα αλλά είναι ουσιαστικά ένα μέρος της προετοιμασίας για εμάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad