Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Πανεπιστημιάδα: 6η στον κόσμο η Ναταλία Ευαγγελίδου!

Παρά την προσπάθειά της στα 1500μ., η Ναταλία Ευαγγελίδου δεν κατάφερε να τερματίσει σε μια από τις τρεις θέσεις που έδιναν μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα που διεξάγεται στην Ταϊπέι. Η αθλήτρια του ΓΣΠ έτρεξε στον σημερινό τελικό του αγωνίσματός και με χρόνο 4.21.16 τερμάτισε στην 6η θέση.
Έκανε εξαιρετική κούρσα δίνοντας στο τέλος όλες της τις δυνάμεις για ένα μετάλλιο αλλά η κούραση από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών και με τους συνεχείς αγώνες (πήρε μέρος και στα 800μ.) φάνηκε στα τελευταία μέτρα χωρίς αυτό να υποβαθμίζει σε καμία περίπτωση την υπερπροσπάθεια της.
Αντίθετα απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για ακόμη καλύτερες επιδόσεις και επιτυχίες σε αγώνες παγκόσμιου επιπέδου και δυναμικότητας. Πάντως αξίζει ν’ αναφέρουμε πως αν η Κύπρια πρωταθλήτριά μας κατάφερνε να πλησιάσει έστω και λίγο την ατομική της επίδοση που αποτελεί και παγκύπριο ρεκόρ (4.15.68) θα κατακτούσε άνετα το χρυσό μετάλλιο, καθώς η Σέρβα Αμέλα Τέρζιτς που τερμάτισε πρώτη είχε χρόνο 4.19.18.
http://goal.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad