Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Πολύ καλή εμφάνιση για την ΑΕ Μοσχάτου παρα την λευκή ισοπαλία (0-0) στον φιλικό αγώνα με την Καλλιθέα.


Αρχίζει να δείχνει θετικό πρόσωπο η ΑΕ Μοσχάτου  ( παρότι είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα ) μέχρι στιγμής με τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια που έχει πραγματοποιήσει.
Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μοσχάτου  έδωσε φιλικό αγώνα με την δυνατή ομάδα της Καλλιθέας που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία από αυτή που αγωνίζεται ομάδα μας.Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό (0-0) παρότι κατά την γνώμη μας θα δικαιούταν την νίκη εάν είχε καταφέρει σε όλη την διάρκεια του αγώνα να αξιοποιήσει τις 5-6 έξι κλασικές ευκαιρίες για γκολ που  της παρουσιάστηκαν.

Η ομάδα του Χατζηράπτη φαίνεται να έχει την ικανότητα να λειτουργεί πολύ καλύτερα με δύσκολους αντιπάλους (όπως η Καλλιθέα) ξεδιπλώνοντας το ταλέντο των παικτών του το οποίο φαίνεται αυτή την χρόνια να  υπάρχει σε μεγάλο βαθμό.Η ομάδα μας σήμερα ίσως να ήταν και καλύτερη από το αξιοσέβαστο αντίπαλό της, πέτυχε να έχει αρκετό χρόνο την υπεροχή αφού και πάλι έτρεξε αρκετά, έκλεισε τους διαδρόμους στον αντίπαλό της αλλά και γρήγορα έβγαινε στην αντεπίθεση ώστε να δημιουργήσει  αρκετές ευκαιρίες για γκολ.
 Σίγουρα η ομάδα μας αρχίζει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και πολλοί παίκτες νοιώθουν ότι μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα που θα φανεί στο άμεσο μέλλον με τα πρώτα καλά αποτελέσματα που δεν θα αργήσουν να φανούν. 

Το σημερινό αγώνα παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι κάτι που δείχνει το καλό ενδιαφέρον που υπάρχει για φέτος για την ομάδα μας. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad