Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Επιστολή του επίτιμου προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ Ι. Παλάτου στον υφυπουργό αθλητισμού

Προς τον
Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού
κ. Γεώργιο Βασιλειάδη

Κοινοποίηση:
ΕΣΚΑΝΑ
ΕΟΚ
ΣΕΠΚ
ΠΣΑΤ
Τομείς Αθλητισμού Κομμάτων

Αθήνα, 10 Ιουλίου 2017


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά την πρωτοφανή ενέργεια του Δ.Σ. του ΣΕΦ να απομακρύνει την ΕΣΚΑΝΑ από τη φυσική της έδρα, η δήλωσή σας ότι η κυβέρνηση προχωρά στη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στο ΣΕΦ, μοιάζει τουλάχιστον με κακόγουστη φάρσα.
Μου θυμίζει μάλιστα τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού του 1997, ο οποίος θ’ αναδιοργάνωνε τους ελεύθερους χώρους του ΣΕΦ, που στη συνέχεια γνώρισαν την απόλυτη παρακμή, καθώς κανένα έργο δεν πραγματοποιήθηκε.
Αιτούμαι, λοιπόν, την παρέμβασή σας ώστε να επανέλθει η ΕΣΚΑΝΑ στη φυσική της έδρα, καθώς και την καταβολή όλων των εξόδων για την μετεγκατάστασή της. Η Ένωση είναι φορέας επιδοτούμενος από το Ελληνικό Δημόσιο, δεν οφείλει, της οφείλουν.
Θα είναι η ελάχιστη δικαίωση των αείμνηστων ιδρυτικών μελών της ΕΣΚΑΝΑ, Πέτρου Καπαγέρωφ, Ηλία Ράλλη, Βασίλη Μουζακιώτη, αλλά και όλων όσων έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ελληνικό μπάσκετ, χωρίς να επιδιώκουν κανένα προσωπικό όφελος πλην της ικανοποίησης ότι στρέφουν και κρατούν τα παιδιά στον αθλητισμό.


Γιάννης Παλάτος
Ιδρυτικό Μέλος,
Επίτιμος Πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ
Αγν. Στρατιώτη 7
106 73 Καλλιθέα, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Δηλώσεις του Σπύρου Βελλινιάτη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος τον ανακάλυψε στα Σεπόλια.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή Πολύβιου Χαρερά στο εσωτερικό τουρνουα του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Pages

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com