Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ο Γιάννης Μάνος o νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα.

Ο ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ ανακοινωνει πως προπονητής στην Ανδρική ομάδα μπάσκετ, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Μάνος.


Ο κ. Μάνος κατα το παρελθόν έχει εργασθεί σε Φιλαθλητικό Ζωγράφου, Ιωνικό Νίκαιας και ΓΣ Ηλιούπολης, ενω ως καλαθοσφαιριστής έχει καταγράψει εκατοντάδες συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες έχοντας πολλές διακρίσεις.


Ο κ. Μάνος τόνισε οτι "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική οικογένεια του Μίλωνα. Αποτελεί τιμη αλλά και πρόκληση για κάθε προπονητη η συγκεκριμένη θέση και θα δουλεψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου"


Ο τεχνικός διευθυντής κ. Ντίνος Σιννης είπε πως " Η εμπειρία και οι πλούσιες παραστάσεις του Γιάννη Μανου θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας την επόμενη σεζον. Στο Μίλωνα έχουμε συναίσθηση της βαριάς φανέλας που εκπροσωπουμε και θα δουλεψουμε όλοι σκληρά ώστε να πετύχουμε τα καλυτερα αποτελεσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad