Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Aπό την Τετάρτη 21/06 θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕ Μοσχάτου για την επόμενη αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από την Τετάρτη 21/06/2017 θέτουμε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΜ για την επόμενη αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Η Διοίκηση της ομάδας κάνει το χρέος της και προσπαθεί να θέσει τις προυποθέσεις ώστε η ομάδα να αποκτήσει την αίγλη της και να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει στις Εθνικές Κατηγορίες.
Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, συμμετέχοντας ενεργά με σταθερή, δυναμική και αγωνιστική παρουσία κοντά στην ομάδα μας.
Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της. Γιατί "μαζί μπορούμε" και θα τα καταφέρουμε.


Καταρχήν να ευχαριστήσουνε τον κύριο Λάζαρο Καλογερόγιαννη για την ευγενική του χορηγεία στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.μας. Η επιχείρησή του ΕΝΤΥΠΩ Γραφικές τέχνες Ρήγα Φερραίου 16 στην Νίκαια έκανε για μία ακόμα φορά εκπληκτική δουλειά.
Τα εισιτήρια διαρκείας που εκδόθηκαν φέτος είναι 3 βασικών κατηγοριών.
Α)τα συνδεσμικά εισιτήρια GATE 2 που απευθύνονται σε νέους έως 19 ετών φιλοδοξώντας να αναβιώσουμε την θρυλική θύρα 2 της ομάδας μας όπως παλιά.
Η κατηγορία αυτών των διαρκείας κοστίζει το συμβολικό ποσόν των 5 ευρώ.
Β)τα κανονικά διαρκείας NORMAL τα οποία παραμένουν στην τιμή της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς στα 30 δηλαδή ευρώ.
Για την κατηγορία αυτή υπάρχουν και ειδικές εκπτώσεις (33%) για τις εξής κατηγορίες:
Ανέργων, πολυτέκνων.Για αυτές τις κατηγορίες η τιμή διαμορφώνεται στα 20 ευρώ. Εκπτωση θα υπάρχει και σε αγορές οικογενειακών εισιτηρίων (ανω των 3).
Γ)Τα VIP εισιτήρια τα οποία έχουν προσωπική αριθμημένη θέση σε πλαστικό κάθισμα για όλη την χρονιά, εκπτωτική κάρτα (υπό έκδοση) για συνεργαζόμενες με την ομάδα επιχειρήσεις, συνοδεύονται απο αναμνηστικό δώρο συλλεκτικό ρολόι τοίχου της ΑΕΜ, δυνάτότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες της ομάδας και κοστίζουν 100 ευρώ.


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όλα τα εισιτήρια διαρκείας φέτος θα είναι προσωπικα και ονομαστικά. Δεν θα μπορούν να μεταβιβάζονται και θα υπάρχει ενδελεχής έλεγχος στην πόρτα.
Προυπόθεση εισόδου για όλους ανεξαιρέτως θα είναι η υπαρξη διαρκείας η αλλιώς η έκδοση εισιτηρίου. Δεν θα υπαρχουν ελευθέρας.πλήν των όσων αυστηρά προβλέπονται θεσμικα.
Ζητάμε να δείξετε την συμπαράστασή σας και να ενισχυσετε την ομάδα μας αγοράζοντας τα διαρκείας.
Γιατί είναι ξεκάθαρο....
Η δύναμη της ΑΕΜ είναι ο κόσμος της...
Και...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad