Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Η Παναγιώτα Δόση πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων και είναι 2η στον κόσμο!

Η Παναγιώτα Δόση ήταν για ακόμα μία φορά ήταν εντυπωσιακή σε αγώνα ύψους, καθώς πριν από λίγο στο γκαλά της Φιλοθέης πέρασε το 1.83μ. καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ των κορασίδων.
Η 16χρονη Κερκυραία βελτίωσε το δικό της ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό που ήταν 1.78μ. και με το 1.83μ. πήρε το ρεκόρ από τις Μητροπούλου, Στεργίου με τις οποίες μοιραζόταν το ρεκόρ της κατηγορίας των κορασίδων με 1.80μ. Μετά το 1.83μ. η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον πατέρα της, Θοδωρή Δόση, δοκίμασε στο 1.86μ. όπου είχε καλές προσπάθειες.
Γεννημένη την Πρωτοπριλιά του 2001, η Δόση είναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των κορασίδων καθώς μόνο η Ουκρανή Γιαροσλάβα Μαχουτσίκι έχει πηδήξει ψηλότερα κάνοντας 1.90μ.
Η Δόση είναι άλλη μία αθλήτρια που δε θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των κορασίδων στο Ναϊρόμπι χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο για την Ελλάδα. Θα αγωνιστεί ωστόσο στο ευρωπαϊκό των νεανίδων στο Γκροσέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad