Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης" η νέα έδρα του Εθνικού.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ομάδα μας θα έχει ως έδρα το πλήρως ανακαινισμένο πραγματικό στολίδι,Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης".

Επί τη ευκαρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καλλιθέας που συναίνεσε στο αίτημά μας, και προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο,αλλά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Κωνσταντίνο Ευσταθίου για 
την διάθεση που έδειξαν προκειμένου ο Εθνικός να αγωνισθεί στο εν λόγω γήπεδο,εξασφαλίζοντας τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για τους, ποδοσφαιριστές του Συλλόγου,αλλά και στους φιλάθλους μας.


Παράλληλα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου,και τον Πρόεδρο του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Δημήτρη Κόλλια, για την επί 3 συναπτά έτη παραχώρηση του γηπέδου του Μοσχάτου,το οποίο η ομάδα μας χρησιμοποίησε ως έδρα.


http://www.ethnikosfc.org/home/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad