Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Αντώνης Μπούτσης:Η καθαριότητα, είναι και εκ περιτροπής, στα γήπεδα του Ταύρου...


O Aντώνης Μπούτσης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook απάντησε   στην σημερινή ανακοίνωση του Δήμου για το γήπεδο του Φωστήρα
Αναλυτικότερα:
"Από την πρώτη στιγμή, των εκατέρωθεν ανακοινώσεων Δημοτικής Αρχής και Διοίκησης Φωστήρα για το γηπεδικό, έκρινα σκόπιμο να αναδείξω τα σημαντικά προβλήματα της φύλαξης, της καθαριότητας και της συνολικότερης εικόνας του περιβάλοντος χώρου του Δημοτικού Γηπέδου Σπ. Γιαλαμπίδης-Φωστήρας.
Διαβάζοντας την σημερινή πολυσέλιδη απάντηση της Δ.Αρχής:
- Δεν υπήρξε καμία αναφορά στο θέμα της φύλαξης του συγκεκριμένου, αλλά και όλων των άλλων δημοτικών γηπέδων στον Ταύρο και αυτό γιατί δεν υπάρχει.
Και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις, για λύση του συνολικότερου προβλήματος φύλαξης, όλων των κρίσιμων δημόσιων χώρων.
- Η βιαστική αναφορά στην καθαριότητα των αθλητικών χώρων και μάλιστα τις εργάσιμες ώρες, όπως η ίδια η ανακοίνωση αναφέρει, δεν απαντά στην ανάγκη καθαριότητας και τις απογευματινές ώρες καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό αθλουμένων, κάνει χρήση τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα.
Άσε δε, που η καθαριότητα, είναι και εκ περιτροπής, στα γήπεδα του Ταύρου...
- Όσο για τον περιβάλοντα χώρο του συγκεκριμένου γηπέδου, τουαλέτες, μάντρα, χορταριασμένοι χώροι κ.λ.π, αψευδής μάρτυρας οι φωτογραφίες που το Moschatomag.com, παρουσίασε στο χθεσινό του ρεπορταζ, στα πλαίσια του χθεσινού αγώνα του Φονέα, τις οποίες και κοινοποιώ προς κάθε χρήση!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Δηλώσεις του Σπύρου Βελλινιάτη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος τον ανακάλυψε στα Σεπόλια.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή Πολύβιου Χαρερά στο εσωτερικό τουρνουα του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Pages

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com