Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Aντώνης Μπούτσης:Aπάντηση στην ανάρτηση του καλού συναδέλφου και φίλου, από τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, σχετικά με το γήπεδο του Φωστήρα.

Με ενδιαφέρον διάβασα την ανάρτηση του καλού συναδέλφου και φίλου, από τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, σχετικά με το γήπεδο του Φωστήρα και τις δικές μου ευθύνες σχετικά με αυτό.
Αγαπητέ συνάδελφε, προφανώς μερίδιο της ευθύνης γι αυτή την κατάσταση βαρύνει και εμένα, όχι μόνο την περίοδο που διετέλεσα υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, αλλά και μέχρι της ανεξαρτητοποίησης μου, από την παράταξη Ευθυμίου.
Αυτό όμως, δεν μου στερεί το δικαίωμα να ασκήσω κριτική, γιατί παρόμοιοι είναι άλλωστε οι λόγοι που με οδήγησαν στο να διαχωρίσω τη θέση μου.
Τα ζητήματα αυτά, εξ αρχής τα έθεσα όχι μόνο στην παράταξη αλλά και στην τότε αθλητική επιτροπή του Δήμου, που επί των ημερών μου τουλάχιστον λειτουργούσε και επικαλούμε γι αυτό τη μαρτυρία των μελών της.
Και οι διαβεβαιώσεις που έπαιρνα από τον Δήμαρχο, ήταν ότι τα θέματα αυτά, τουλάχιστον καθαριότητα και φύλαξη θα λυθούν.
Όμως τα χρόνια περνούσαν, εγώ άλλαξα πόστο ευθύνης και τα προβλήματα...είναι ακόμα εκεί δυστυχώς.
Δεν έχω δε, καμία διάθεση ούτε να μηδενίσω ούτε να απαξιώσω κανένα έργο, κανενός.
Προφανώς είναι σημαντική η πιστοποίηση της ασφάλειας όλων των δημοτικών γηπέδων, αλλά εδώ δεν μιλάμε γι αυτό.
Εδώ μιλάμε για πολύ πιό στοιχειώδη ζητήματα, μόνιμης καθαριότητας και φύλαξης όλων των αθλητικών χώρων στον Ταύρο, την ίδια στιγμή που το ακριβώς αντίθετο ισχύει στο Μοσχάτο.
Και μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μου, ότι το επιχείρημα '' έτσι γινόταν πάντα στον Ταύρο '', δεν απαντά, σε ένα σύγχρονο Δήμο του 2017.
Επίσης νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου, ότι εγώ τουλάχιστον δεν μένω στην απλή διαπίστωση του προβλήματος, των μη φυλασόμενων χώρων, αλλά έχω από καιρό καταθέσει την πρόταση για ανάθεση τέτοιων υπηρεσιών, με διαγωνιστικές διαδικασίες.
Για την ενημέρωση δε των φίλων που παρακολουθούν, γιατί εσύ σίγουρα το γνωρίζεις, δυστυχώς ο Αθλητικός τομέας στο Δήμο μας, δεν αποτελεί ένα ξεχωριστό νομικό πρόσωπο, με δικό του προυπολογισμό όπως το πνευματικό κέντρο και δυστυχώς επειδή τα προβλήματα που αναφέρω αφορούν κυρίως τεχνικές υπηρεσίες και καθαριότητας, απαιτούν γενικότερο συντονισμό και βούληση επίλυσης, σε επίπεδο Κεφαλής της δημοτικής Αρχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Δηλώσεις του Σπύρου Βελλινιάτη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος τον ανακάλυψε στα Σεπόλια.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή Πολύβιου Χαρερά στο εσωτερικό τουρνουα του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Pages

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com