.

Aντώνης Μπούτσης:Aπάντηση στην ανάρτηση του καλού συναδέλφου και φίλου, από τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, σχετικά με το γήπεδο του Φωστήρα.

Με ενδιαφέρον διάβασα την ανάρτηση του καλού συναδέλφου και φίλου, από τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, σχετικά με το γήπεδο του Φωστήρα και τις δικές μου ευθύνες σχετικά με αυτό.
Αγαπητέ συνάδελφε, προφανώς μερίδιο της ευθύνης γι αυτή την κατάσταση βαρύνει και εμένα, όχι μόνο την περίοδο που διετέλεσα υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, αλλά και μέχρι της ανεξαρτητοποίησης μου, από την παράταξη Ευθυμίου.
Αυτό όμως, δεν μου στερεί το δικαίωμα να ασκήσω κριτική, γιατί παρόμοιοι είναι άλλωστε οι λόγοι που με οδήγησαν στο να διαχωρίσω τη θέση μου.
Τα ζητήματα αυτά, εξ αρχής τα έθεσα όχι μόνο στην παράταξη αλλά και στην τότε αθλητική επιτροπή του Δήμου, που επί των ημερών μου τουλάχιστον λειτουργούσε και επικαλούμε γι αυτό τη μαρτυρία των μελών της.
Και οι διαβεβαιώσεις που έπαιρνα από τον Δήμαρχο, ήταν ότι τα θέματα αυτά, τουλάχιστον καθαριότητα και φύλαξη θα λυθούν.
Όμως τα χρόνια περνούσαν, εγώ άλλαξα πόστο ευθύνης και τα προβλήματα...είναι ακόμα εκεί δυστυχώς.
Δεν έχω δε, καμία διάθεση ούτε να μηδενίσω ούτε να απαξιώσω κανένα έργο, κανενός.
Προφανώς είναι σημαντική η πιστοποίηση της ασφάλειας όλων των δημοτικών γηπέδων, αλλά εδώ δεν μιλάμε γι αυτό.
Εδώ μιλάμε για πολύ πιό στοιχειώδη ζητήματα, μόνιμης καθαριότητας και φύλαξης όλων των αθλητικών χώρων στον Ταύρο, την ίδια στιγμή που το ακριβώς αντίθετο ισχύει στο Μοσχάτο.
Και μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μου, ότι το επιχείρημα '' έτσι γινόταν πάντα στον Ταύρο '', δεν απαντά, σε ένα σύγχρονο Δήμο του 2017.
Επίσης νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου, ότι εγώ τουλάχιστον δεν μένω στην απλή διαπίστωση του προβλήματος, των μη φυλασόμενων χώρων, αλλά έχω από καιρό καταθέσει την πρόταση για ανάθεση τέτοιων υπηρεσιών, με διαγωνιστικές διαδικασίες.
Για την ενημέρωση δε των φίλων που παρακολουθούν, γιατί εσύ σίγουρα το γνωρίζεις, δυστυχώς ο Αθλητικός τομέας στο Δήμο μας, δεν αποτελεί ένα ξεχωριστό νομικό πρόσωπο, με δικό του προυπολογισμό όπως το πνευματικό κέντρο και δυστυχώς επειδή τα προβλήματα που αναφέρω αφορούν κυρίως τεχνικές υπηρεσίες και καθαριότητας, απαιτούν γενικότερο συντονισμό και βούληση επίλυσης, σε επίπεδο Κεφαλής της δημοτικής Αρχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Home PageNav Display

Home Recent Posts Display

Follow by Email

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο...Έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη  107-109,Μοσχάτο...Έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Ακόμα ένας όμορφος γάμος και βαπτισούλα απο τα χεράκια μας...ενα όμορφο νυφικό,οπως το ονειρεύτηκε η υπέροχη Δέσποινα,ακόμα πιο όμορφα τα βαπτιστικά που επέλεξε η γλυκιά νονά,το κατάλληλο σετ για τους κουμπάρους,και ένας ρομαντικός στολισμός με πολλά διακοσμημένα σημεία ,ολα εναρμονισμένα μεταξύ τους και ολα δια χειρός..Wear M. ...κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα...

Wear Μ....

Wear Μ....
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Pages

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Moschatotavros Sporty Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από emyerson. Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates