Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Στις νίκες επέστρεψε ο Εθνικός Πειραιά όπου επιβλήθηκε του Αγίου Ιερόθεου με 2-1 στο Μοσχάτο.


Μετά από τις ήττες από Ιωνικό και Ερμή Ζωνιανών ο Εθνικός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού επικράτησε με 2-1 του Άγιου Ιερόθεου που για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τις νίκες.
Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη βρέθηκε σε καλύτερη ημέρα και αφού εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της αντίπαλης ομάδας, αλλά και την εξαιρετική απόδοση που έπιασαν οι παίκτες και πήρε μια μεγάλη φτάνοντας τους 34 βαθμούς και την 5η θέση.
Από την άλλη, ο Ιερόθεος είχε τους περισσότερους παίκτες σε κακή ημέρα με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια δίκαιη ήττα.
Πάντως, τόσο ο Εθνικός όσο και οι νεοφώτιστοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη διαιτησία.
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αφού κατάφεραν να κλείσουν τον Ιερόθεο και να εξουδετερώσουν τα επιθετικά του ατού. Στο 11′ ο Λεωνιδόπουλος με σουτ έκανε το 1-0 εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα, με τους φιλοξενουμενους να ισοφαρίζουν με τον Σαγανά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκουτσούλα στο 17′ με τους γηπεδούχους να ισχυρίζονται ότι ο σκόρερ βρήκε τη μπάλα με το χέρι.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέκτησαν και πάλι τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα χάρις σε πανέμορφη λόμπα του Μάναλη στο 24′. Στη συνέχεια ο Κυρίτσης απέκρουσε την κεφαλιά του Παυλάκη, με τον Εθνικό να είναι καλύτερος γενικότερα στο α’ μέρος όπου είχε καλές στιγμές με τους Λεωνιδόπουλο, Μάναλη και Παυλάκη. Πάντως νωρίτερα η ομάδα του Περιστερίου ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νιζάμη εντός περιοχής όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται.
Στις αρχές του β’ μέρους ο Σαγανάς βρεθηκε πεσμένος εντός περιοχής με το διαιτητή πάλι να υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα.
Στη συνέχεια ο Ιερόθεος είχε την κατοχή με το μέρος του όμως ο Εθνικός έκλεισε καλά τους διαδρόμους και δεν επέτρεψε στους Περιστεριώτες να γίνουν απειλητικοί. Παράλληλα, το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούήλη προσπάθησε να χτυπήσει στη κόντρα και λίγο έλειψε να κάνει το 3-1 στο 93 όταν η λόμπα του Κομνηνού κατέληξε στο δοκάρι.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπεχλιβανίδης, Βενέτης, Μαρτινος, Λεωνιδόπουλος, Μαργαρίτης (82′ Μπένα), Παυλάκης, Μάναλης, Ντούλιας (57′ Κομνηνός)
ΑΓΙΟΣ  ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης (57′ Μανδαμαδιώτης), Μπιρμπίλι, Δάρρας, Κάρδαρης, Καραμέρης (78′ Σούφλας), Γούλας (67′ Λέσι), Γκουτσούλας, Νιζάμης, Σαγανάς, Θανόπουλος.
Πηγή:http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad