Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

AE Mοσχάτου:Έκτακτη Γενική Συνέλευση.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε Μοσχάτου, σε εφαρμογή του άρθρου 21 του ισχύοντος καταστατικού και σύμφωνα με τα καθοριζόμενα σε αυτό και μετά την πρόσφατη παραίτηση 6 μελών του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου,
Σ υ γ κ α λ ε ί
σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη της Α.Ε Μοσχάτου, που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου (Σολωμού & Κων/πολεως στο Μοσχάτο) και ώρα ενάρξεως την 19:00.
Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.
  1. Ανακοίνωση Διοικητικού Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, από 19 Μαϊου 2016 έως 22 Μαρτίου 2017.
  2. Ανακοίνωση Οικονομικού Απολογισμού και Διαχείρισης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, από 19 Μαϊου 2016 έως 22 Μαρτίου 2017.
  3. Ανακοίνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την διαχείριση του σωματείου, για την περίοδο, από 19 Μαϊου 2016 έως 22 Μαρτίου 2017.
  4. Συζήτηση και ψηφοφορία μεταξύ των μελών, για έγκριση ή μη των παρακάτω:
α. Διοικητικού Απολογισμού.
β. Οικονομικού Απολογισμού και Διαχείρισης και Απαλλαγή των Μελών του περχόμενου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
5. Εκλογή 3μελής Εφορευτικής Επιτροπής, για διενέργεια Αρχαιρεσιών σύμφωνα με το καταστατικό.
6. Οριστικοποίηση καταλόγου υποψηφίων μελών (Τακτικών & Αναπληρωματικών), για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του σωματείου.
7. Διενέργεια Αρχαιρεσιών για εκλογή 11 Τακτικών και 3 Αναπληρωματικών Μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και 3 Τακτικών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, για 2ετή θητεία, σύμφωνα με το καταστατικό.
8. Ανακήρυξη Επιτυχόντων, από Εφορευτική Επιτροπή βάση σειράς επιτυχίας.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο, μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτης Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 27/3/2017, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης η οποία και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως αριθμού παριστάμενων μελών σύμφωνα με το καταστατικό.
Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η μηνιαία συνδρομή κάθε μέλος, με απόφαση Γενικής Συνέλευσης, έχει καθοριστεί στα 5 Ευρώ.
Η προσέλευση όλων των μελών λόγω της σπουδαιότητας της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θεωρείται απαραίτητη.

Με τιμή
Το Δ.Σ της Α.Ε Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Δηλώσεις του Σπύρου Βελλινιάτη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος τον ανακάλυψε στα Σεπόλια.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή Πολύβιου Χαρερά στο εσωτερικό τουρνουα του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Pages

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com