Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ά ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών:Εκτός έδρας δοκιμάζεται στο πρώτο αγώνα του για την νέα χρονιά ο πρωτοπόρος Έσπερος Καλλιθέας με αντίπαλο τον ΓΣ Περάματος /Ερμής.

Εκτός έδρας δοκιμάζεται στο πρώτο αγώνα του για την  νέα χρονιά  ο πρωτοπόρος Έσπερος Καλλιθέας με αντίπαλο τον ΓΣ Περάματος /Ερμής.
Δύσκολη αναμέτρηση για τους Τράχωνες εκτός έδρας  με τον δυνατό Πειραϊκό στο γήπεδο του Σαλπέα  όπου θα  θέλει να ρεφάρει τις κακές προηγούμενες εμφανίσεις του σε Άλιμο και Δραπετσώνα.
Ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο του Βυζαντινού όπου το Πέρα θα αντιμετωπίσει την Ελευθερία Μοσχάτου που προέρχεται από σημαντική νίκη εκτός έδρας επί του Μίλωνα  (αναβληθέν αγώνα).
Στο γήπεδο της Ιφιγενείας η ΝΕ Μεγαρίδας θα επιδιώξει την νίκη επί της ΑΕ Καλλιθέας για να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις(νίκησε πρόσφατα σε αναβληθέν παιχνίδι το Παλαιό Φάληρο , έχει να ηττηθεί από την 7η αγωνιστική όπου αντιμετώπισε τον Έσπερο Καλλιθέας).
Ενδιαφέρον παιχνίδι θα  έχουμε και στον Αλιμο όπου η γηπεδούχος ομάδα αντιμετωπίζει την σκληροτράχηλη Δραπετσώνα.
Τον ουραγό Φοίνικα αντιμετωπίζει στο γήπεδό του ο Μίλωνας και θα επιδιώξει την νίκη ώστε να ρεφάρει την απρόσμενη ήττα απο την Ελευθερία Μοσχάτου,το ίδιο και για το Παλαιό Φάληρο που αντιμετωπίζει τον ΑΕΣ Ελληνικού στο γήπεδο του Αλίμου ως γηπεδούχο.

13η αγωνιστική
1Μίλωνας Φοίνικας Πειραιά
2ΑΛΦ ΑλίμουΔραπετσώνα
3Παλαιό Φάληρο ΑΕΣ Ελληνικού
4ΓΣ Περάματος/ΕρμηςΕσπερος Καλλιθέας
5ΑΕ ΚαλλιθέαςΝΕ Μεγαρίδος
6ΠέραΕλευθερία Μοσχάτου
7ΠειραϊκόςΤράχωνες/ Δίας
                       
                                             H Bαθμολογία σε 12 αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad