Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Με ιδαίτερο χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο κλειστό της Μιαούλη ανάμεσα της ομάδας των Δημοτικών Συμβούλων του δήμου μας και της ομάδας του "κυνηγιού χαμένου θησαυρού"

Μεγάλο ενδιάφέρον είχε και ο  δεύτερος  αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε πριν λίγο στο κλειστό της Μιαούλη ανάμεσα της ομάδας των Δημοτικών Συμβούλων του δήμου μας και της ομάδας του "κυνηγιού χαμένου θησαυρού".

Οι ιδεές αυτές  αρχίζουν να πιάνουν τόπο διότι όλοι μας βοηθούμε με κάθε  τρόπο  που μπορούμε, έτσι και σήμερα είδαμε στο στάδιο αρκετό κόσμο ο οποίος φαίνεται να του αρέσουν αυτές οι εκδηλώσεις και θα ήθελε να έπαναλαβάνονται δείχνοντας και το φιλανθρωπικό χαρακτήρα τους.

Αυτός ο αγώνας έγινε για τη στήριξη του φιλανθρωπικού σωματείου "Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου"με την προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής ή με κάποιο από τα είδη που αναφέρονταν στο site του σωματείου, ως τρέχουσες ανάγκες.
Περισσότερα σε λίγο με πολλές φωτο και  'παρακάμερα" απο τον αγώνα

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad