Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ανοίγουν αύριο οι συμμετοχές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Ανοίγουν αύριο, 04 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, o οποίος διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων και συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής.
Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα  πραγματοποιηθεί φέτος στις 19 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστού Στρατιώτη και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών..
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο site του Ημιμαραθωνίου στη διεύθυνση http://www.athinahalfmarathon.gr/index.php/el/registration-gr 
Ο ΣΕΓΑΣ καλεί όλους εσάς που θα θέλατε να δηλώσετε «παρών» στο μοναδικό αυτό, διεθνές πλέον, γεγονός να βιαστείτε και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία δηλώνοντας εγκαίρως τη συμμετοχή σας καθώς είναι απολύτως βέβαιο ότι οι εγγραφές θα κλείσουν πολύ-πολύ γρήγορα με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής τόσο στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο όσο και στους Αγώνες 5χλμ & 3χλμ αλλά και για πρώτη φορά φέτος στον Αγώνα Παιδιών & ΑμεΑ.
Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, έχει πλέον Μεγάλο Χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, η οποία  υποστηρίζοντας σταθερά τα τελευταία χρόνια όλες τις δρομικές διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ (Μαραθώνιος Αθήνας, Run Greece) εισέρχεται φέτος με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και γίνεται ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα προσδίδοντάς του επιπλέον ενέργεια και δυναμική.
Μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της δικής μας Αθήνας. Μια μοναδική ανοιξιάτικη εμπειρία στην καρδιά της πόλης της ψυχαγωγίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού και ένας αγώνας που μας καλεί να απολαύσουμε τη μαγεία της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας.
Μια μέρα πριν (κυριολεκτικά) καλωσορίζουμε την Άνοιξη στη ζωή μας, ελάτε να γεμίσουμε χαμόγελα και θετική διάθεση τους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε ένα εκπληκτικό γεγονός, ανοικτό για όλους.
Μη το σκέφτεστε, η Αθήνα και η Άνοιξη μας περιμένουν στις 19 Μάρτη!

Πηγή:http://www.segas.gr/index.php/el/news/3861-anoigoun-ayrio-oi-symmetoxes-gia-ton-imimarathonio-athinas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad