Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ενας πολύ καλός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ομάδας του δημοτικού συμβουλίου και της ομάδας των παλαιμάχων Μοσχάτου.(video)

Την Δευτέρα το βράδυ στο γήπεδο του Μοσχάτου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά  ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας του δημοτικού συμβουλίου και της ομάδας των παλαιμάχων Μοσχάτου και είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον παρα το πολύ κρύο που είχε εκείνη την στιγμή.

Φυσικά δεν περιμέναμε να γεμίσουν οι κερκίδες από κόσμο με αυτές τις καιρικές συνθήκες αλλά πολλοί λίγοι και καλοί φίλαθλοι έδωσαν το παρόν.
&

Η  ομάδα  του δημοτικού συμβουλίου δεν συμπλήρωνε εντεκάδα παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της (είχε και μία απώλεια λόγω ότι υποχρεωτικά ο κύριος Φελλάς διαιτήτευσε τον αγώνα) όμως λύση βρέθηκε όπου δανείστηκε δύο καλούς παίκτες απο τους παλαιμάχους (Σαράντο και Σελίμη).Θα πούμε επίσης ότι ο συντάκτης του κειμένου έπαιξε ως δωδέκατος παίκτης με την ομάδα του δημοτικού συμβουλίου που είχε και τον νού του να παίρνει και τα  στιγμιότυπα του αγώνα.΄Με όλα αυτά έγινε  ένας πολύ όμορφος αγώνας που τον ευχαριστηθήκαμε όλοι , υπήρχε πλήρης ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες και  καμμία δεν υπερείχε, το σκορ συνέχεια είχε εναλλαγές .

Προηγήθηκε η ομάδα του δημοτικού συμβουλίου  με 1-0, ισοφάρισε η ομάδα των Παλαιμάχων σε 1-1 ,έπειτα προηγήθηκε με 2-1,στην συνέχεια ισοφαρίστηκε 
σε 2-2,πήρε και πάλι το προβάδισμα με 3-2 και  με πέναλτι ισοφάρισε η ομάδα του δημοτικού συμβουλίου σε 3-3 και τελικά λίγο πριν την λήξη έγινε το 4-3 για τους παλαίμαχους.

Ο δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Ευθυμίου δεν αγωνίστηκε αυτή την φορά(όπως στον προηγούμενο αγώνα μπάσκετ) αλλά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  του Μοσχάτου του πρόσφεραν τιμητική πλακέτα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad