Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

'Εφυγε' ο Αντουαν .., αλλα Θα' ναι Παντα στη Καρδια ! και το Μυαλο μας..

Αντωνη ! Αντουάν!
Φίλε Αντώνη Τσιγκάνη !  Δεν ήσουν αυτό που λένε επώνυμο, ' βαρύ' -..οπως  αλλα ..-. ,αλλα  ήσουν μια μοναδική μορφή, που όλοι εμείς που αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο της γειτονίας, την όμορφη καζούρα στα πειραϊκά γήπεδα και πανηγυρίσαμε για την ομάδα μας, σε είχαμε και θα σε έχουμε πάντα στην καρδία και στο μυαλό μας.
Σαν άνθρωπος, που συνάντησα τη ζωή, στην παραγωγή, στην άθληση και στην προσφορά & μαζί με όλους τους  φιλους του Παμπειραικου Ποδοσφαιρου  που σε συναντούσαμε στα γήπεδα, με τις ομάδες του Πειραιά μας ήσουν 'μια εξέδρα 'μόνος σου!  
  Η φωνή σου, το πείραγμά σου, το τραγούδι σου, ο σαρκασμός , ο αυτοσχεδιασμος σου μας έβγαζε την ένταση και μας έφερνε το χαμόγελο.
Αντουάν! Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο οφείλει -σε μορφές που γέννησε το ίδιο- σαν και εσένα, ένα μέρος της ταυτότητάς του, της αντοχής και της παράδοσής του να παίζει μπάλα για να χαιρόμαστε και να ξανασυναντιόμαστε συνεχίζοντας με αξιοπρέπεια τα βήματά μας στη ζωή.
Θα μας λείψεις Αντουάν !
Ολοί εμείς που σε συναντήσαμε στα γήπεδα είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσεις να μας τραγουδάς ,να κλαις και να γελας ..και να μας χορεύεις από ψηλά !
Καλό σου Ταξίδι και καλό σου Παράδεισο φίλε !

Στελιος Μπρατσολης

Πηγή:http://www.typospor.gr/2017/01/blog-post_73.html&lt



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad