Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Εξαιρετικός ήταν αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε πριν λίγο στο κλειστό της Μιαούλη ανάμεσα της ομάδας των Δημοτικών Συμβούλων του δήμου μας και της ομάδας του Εμπορικού Συμβουλίου της πόλης μας.


Ένας εξαιρετικός αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα έγινε πριν λίγο στο κλειστό της Μιαούλη ανάμεσα της  ομάδας των Δημοτικών Συμβούλων του δήμου μας και της ομάδας του εμπορικού Συμβουλίου της πόλης μας.
Όλα ήταν τέλεια δεν θυμάμαι να έχει  ξαναγίνει αυτό ,μεγάλο πάθος για μπάσκετ και πολύ κόσμος θέλησε να το παρακολουθήσει,όπου τελικά όλοι μας φύγαμε με την λήξη του πολύ ικανοποιημένοι.

Η κάθε ομάδα ήταν πλήρες σχεδόν το ρόστερ της αποτελείτο από 15 με 18 παίκτες φυσικά δεν υπολογίσαμε αυτούς που έφτασαν καθυστερημένοι άλλα έπαιξαν(οπως ο δημαρχός μας Ανδρέας Ευθυμίου).Υπήρχαν και δημοτικοί σύμβουλοι που ήθελαν πολύ να συμμετέχουν  αλλά ήταν λίγο άτυχοι, έρχονταν από άλλη κοινωνική εκδήλωση του  δήμο μας αλλά δεν μπορούσαν να κρατούν μαζί τους και τα αθλητικά τους ρούχα και έτσι έμειναν στην κερκίδα να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Φυσικά θα πούμε ότι το γυναικείο στοιχείο των  ομάδων  δεν έδωσε  παρών αλλά από τα λεγομενά τους φαίνεται ότι θα παίξουν την επόμενη χρονιά που ίσως να γίνει και αγώνας βόλλευ.

Περισσότερα σε λίγο με video και φώτο  με πολλά παραλειπόμενα   



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad