Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Τα όρια πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ για τα μεγάλα ραντεβού του 2017

Τις επιδόσεις, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που θα επιτευχθούν από τους αθλητές και αθλήτριες για να τους οδηγήσουν στα μεγάλα ραντεβού της νέας χρονιάς, αποφασίστηκαν σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.
Για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες υπάρχουν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα σε διεθνές επίπεδο στον ανοιχτό στίβο ενώ για τον κλειστό στίβο θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι 3-5 Μαρτίου τα όρια για το οποίο έχουν ήδη ανακοινωθεί.
 
Για την κατηγορία Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Λονδίνο από 4 έως 13 Αυγούστου. 
Για τους Νέους Α/Γ κάτω των 23 ετών θα διεξαχθεί στο Μπίντγκος της Πολωνίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (13-16 Ιουλίου). Στην κατηγορία Εφήβων και Νεανίδων οι αθλητές που θα πετύχουν τα όρια θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας στο Γκροσέτο της Ιταλίας από 20 έως 23 Ιουλίου ενώ για τους παίδες και τις κορασίδες θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ναϊρόμπι από 12 έως 16 Ιουλίου.
 
Αναλυτικά οι πίνακες με τα όρια πρόκρισης, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια κατά κατηγορία ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ    

http://www.segas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad