Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Mε την βοήθεια του διαιτητή Σπάθα ο πρωτοπόρος Καραβάς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας(1-1) απο το ανώτερο Μοσχάτο.


Το Μοσχάτο με πολύ καλή ψυχολογία μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό του αγώνα και έδειξε την θέλησή του για την νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Καραβά.
Έχοντας την υπεροχή σε όλες τις γραμμές του γηπέδου πολύ γρήγορα στο 13' έπειτα από σέντρα του Μπαμίχα από αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας ο Τσιφλίδης με το στήθος κατάφερε να σπρώξει την μπάλα  στα δίκτυα και πέτυχε  το 1-0 για το Μοσχάτο.
Στην συνέχεια του αγώνα πίεσε για το δεύτερο γκολ.

Στο 48' κεφαλιά του Τσιφλίδη έπειτα από καλή σέντρα και πάλι του Μπαμίχα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Καραβά.
Στο 64' ξανά  μπήκε μόνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή ο Τσιφλίδης και σωτήρια απόκρουση του τερματοφύλακα του Καραβά  δεν έγινε το 2-0 για την ομάδα μας.
Στο 70' τραυματίστηκε ο Μπαμίχα  και αντικαταστάθηκε από τον Παναγιωτάκη, είχαν προηγηθεί και άλλες δύο αλλαγές της ομάδας μας.

Ιδιαίτερα από αυτό το σημείο  και μετά  ο διαιτητής Σπάθας επέτρεψε  να γίνεται το παιχνίδι ποιο σκληρό και σε πολλές περιπτώσεις θα έπρεπε να δώσει την κίτρινη κάρτα ποιο εύκολα ώστε να το συγκρατήσει.
Στο 85' ψηλή μπαλιά προς τα καρέ του Μοσχάτου και ενώ ο επιθετικός του Καραβά (17)κάνει καταφανέστατο φάουλ στον Παπαδόπουλο δεν το έδωσε ο διαιτητής,ο αμυντικός μας έπεσε κάτω και και έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα στο έδαφος,κατά ένα περίεργο τρόπο η μπάλα επέστρεψε στο σημείο αυτό,ο αμυντικός μας ήταν εκτός θέσεως, το εκμεταλλεύτηκε ο αφύλακτος μέσο-επιθετικός του Καραβά(10) γύρισε την μπάλα προς την περιοχή του Μοσχάτου και βρήκε μόνο τον Σταφουλάι(9) όπου πέτυχε το 1-1 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια άτυχο στάθηκε το Μοσχάτο όπου στο 90' ο Παναγιωτάκης με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης αστόχησε από πολύ κοντά να πετύχει το 2-1.
        
ΑΕ Μοσχάτου: Βαβάκας. Γκορόγιας, Μικρούλης, Παπαδόπουλος, Μπάλλας, Πάνο, Λιόσης, Τζουμάκας( 80’ Φιαμέγκος) Μπαμίχας( 75’ λ.τρ. Παναγιωτάκης, Τσιφλίδης , Παππάς( 60’ Γιαννόπουλος).
ΑΟ Καραβάς : Μώτος , Γκούτσιος( 71’ Κατσάρας) Μπένα, Μελάς, Αναγνωστόπουλος,Γιαννής, Ντούνιας, Μπιλιμπάσι, Σταφσουλάι, Ράμα, Αϊβαλιώτης ( 60’ Ρηγούτσος)

Α Κατηγορία 1ος Όμιλος
(7η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ - ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΝΙΚΑΙΑΣ - Π. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣΣάββατο05/11/1615:00ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ Ε., ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΚΟΡΩΝΑΣ Χ. (Παρατηρητής: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ)2-0
2.ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ - Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝΣάββατο05/11/1615:00ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ Α., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Τ., ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗ Χ. (Παρατηρητής: ΠΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)0-1
3.ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΚΑΡΑΒΑΣΜΟΣΧΑΤΟΥΣάββατο05/11/1615:00ΣΠΑΘΑΣ Η., ΜΟΥΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Ι., ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ Α. (Παρατηρητής: ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ)1-1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad