Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Το πιο αγνό ντέρμπι «αιωνίων» διεξήχθη στο ΟΑΚΑ


Θέση στο τζάμπολ έλαβαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πιο αγνό ντέρμπι «αιωνίων» το πρωί του Σαββάτου. Στο περιθώρειο του τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αγόρια των τμημάτων υποδομής των δύο ομάδων έστειλαν μήνυμα ευ αγωνίζεσθαι και ευγενικής άμυλλας, ακόμη κι όταν πρόκειται για τους δύο μεγαλύτερους αντίπαλους στον κόσμο των… μεγάλων. Η βία και το μίσος δεν βρήκε… χώρο στο παιδικό ντέρμπι «αιωνίων» και όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα έχουν να θυμούνται μόνο χαμόγελα, όμορφες φάσεις και συνεργασίες.
Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού αναφέρει: «Ένα παιχνίδι που δείχνει το δρόμο για το μέλλον έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το πρωί του Σαββάτου (26/11), καθώς στο πλαίσιο του τουρνουά Amita Motion Elite Youth Tournament, η ομάδα «Αλβέρτης 2003» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods,αντιμετώπισε την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα των Ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η αναμέτρηση διεξήχθη στην κεντρική σάλα του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τα παιδιά των δύο ομάδων να δίνουν έναν εξαιρετικό αγώνα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Οι νεαροί αθλητές βίωσαν τη χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα με τους παρευρισκόμενους γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών και των δύο ομάδων να τα χειροκροτούν σε κάθε τους προσπάθεια.
Το Amita Motion Elite Youth Tournament είναι ένα τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε συνεργασία με την 3Ε / Amita Motion και τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Σε αυτή συμμετέχουν περισσότεροι από 1,000 νεαροί αθλητές από τις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας ανά ηλικία, σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά υπό την «σκέπη» της Ε.Σ.Κ.Α., με την τελική του φάση να φιλοξενείται στην έδρα της ακαδημίας της KAE Παναθηναϊκός Superfoods, στο Ο.Α.Κ.Α. Tο 1ο Amita Elite Youth Tournament powered by PAO BC ACADEMY ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 με τη συμμετοχή ομάδων από την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝΑ.
Το τουρνουά αναφέρεται στις ηλικιακές κατηγορίες αθλητών γεννηθέντων 2002, 2003, 2005 και 2006. Στις μεν ηλικιακές κατηγορίες των 2002 και 2005 θα συμμετέχουν 14 ομάδες, ενώ στις δε των 2003 και 2006 συμμετέχουν 16 ομάδες».
Πηγή:http://www.altsantiri.gr/sports/pio-agno-nterbi-eonion-diexichthi-sto-oaka/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad