Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Β' ΕΣΚΑΝΑ Εφήβων:Aντιστάθηκε μέχρι το τέλος η Ελευθερία Μοσχάτου απέναντι στην Τερψιθέα Γλυφάδας.

Η Ελευθερία Μοσχάτου έχοντας γερό πείσμα  μέχρι το τέλος απέναντι στην Τερψιθέα τελικά υπέκυψε στον αντίπαλό της πολύ δύσκολα. Ηττήθηκε με 58-54.

Η Ελευθερία Μοσχάτου από την αρχή του αγώνα μπήκε δυνατά να παλέψει για αυτό το παιχνίδι,  στο πρώτο δεκάλεπτο μπορεί να μην πέτυχε πολλά καλάθια αλλά και ούτε δέχτηκε (14-6), στην συνέχεια υποχώρησε λιγάκι και το ημίχρονο τελείωσε με τον αντίπαλό της να προηγείται  με 27-20 με καλύτερο παίκτη της τον Μεντάδλο( όπου που πέτυχε στο πρώτο μέρος 13 πόντους).

Στην επανάληψη η ομάδα μας έπαιξε ποιο δυνατά και με κάποιες έξυπνες κινήσεις του προπονητή της Γεωργάκη(όπως την τοποθέτηση του Χριστόπουλου Α  επάνω στον   Μεντάδλο) και  η βελτίωση του Γριπάρη στην επίθεση  έφεραν αποτέλεσμα και η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 33-39.

Στην συνέχεια η Τερψιθέα αντέδρασε και πετυχαίνοντας ένα σερί 14-0 έφερε τα πάνω -κάτω.
Ομως και πάλι η ψυχωμένη Ελευθερία βρήκε την δύναμη να ισοφαρίσει σε 50-50 δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.Στην συνέχεια το σκορ έγινε 54-53 υπέρ της Τερψιθέας ,στην επόμενη φάση  κρίθηκε  αυτό το συναρπαστικό ο παιχνίδι όπου ο Ιγίαμου-Πεσιγιανίδης με αντίπαλο τον   Μεντάδλο δεν μπόρεσε να τον ανακόψει πέτυχε καλάθι  πήρε και φάουλ  αλλά και  τεχνική ποινή ο Γριπάρης , ευστόχησε στις βολές  κάνοντας το 58-53.Τελικό σκόρ της αναμέτρησης 58-54.

Οπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας η ομάδα της Ελευθερίας παίζει καλύτερα απο αγώνα σε αγώνα και σίγουρα θα δούμε στην συνέχεια και καλό μπάσκετ αλλά και καλύτερα αποτελέσματα.

Διαιτητές:Δελαγραμάτικας,Προμπονάς

Τα δεκάλεπτα του αγώνα;14-6,27-20,36-39,58-54

Τερψιθέας Γλυφάδας(Βλάσσης,Λουλουδάκης):Aναστασιάδης 5,Σκάμης 4,Πετρόπουλος 9,Γενναδόπουλος,Νταλαπέρος,Γαβαλάς,Μεντάδλος 20,Ανδριώτης 10,Φιλτσίδης 2,Κορτέσης 7, Συμεωνίδης,Μακρής.

Α.Ο.Ε.Μοσχάτου . (Γεωργάκης , Στουραϊτης) :  Σιδηρόπουλος 9,  Χριστόπουλος Α. 2 ,  Νικολαϊδης © 12,  Φρουδάκης ,  Γρυπάρης 17 (1),  ,  Ζενέλι  ,   ,  Ιγιάμου-Περισανίδης 11 ,    Καψής ,  Καρπούζης ,  Πολυζώης  3 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad