Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Α'ΕΣΚΑΝΑ Εφήβων: Aσταμάτητο τρένο ο Πρωτέας Βούλας που επικράτησε εύκολα στο "ντέρμπι" επι του Ικαρου Καλλιθέας με 65-47... Νίκες για Πανιώνιο και Ολυμπιακό. ...Αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής-Βαθμολογία.


Aσταμάτητο τρένο ο  Πρωτέας Βούλας που επικράτησε εύκολα στο "ντέρμπι" με τον Ικαρο Καλλιθέας με 65-47.Η ομάδα της Βούλας  καλύτερη του αντιπάλου της έδειξε την καλή δουλειά που κάνει  τα τελευταία χρόνια και τίποτα δεν είναι τυχαίο στην φετινή αποδοσή της.Ο Ικαρος Καλλιθέας προσπάθησε αλλά έδειξε οτι υστερούσε αρκετά στην σημερινή αναμέτρηση του. Ο  Πρωτέας Βούλας με την λήξη του πρώτου γύρω(11 αγωνιστικές) αποκτά αβαντάζ στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (υπάρχουν και play off)διότι παραμένει αήττητος και έχει μια διαφορά δύο νικών απο τους βασικούς αντιπάλους του(Πανιώνιο,Ολυμπιακό,Ικαρο Καλλιθέας) 



 Νίκες για Πανιώνιο που επικράτησε άνετα του ουραγού Πανελευσινιακού με 93-37και του Ολυμπιακού που νίκησε στο ΣΕΦ ΤΟ Παλαιό Φάληρο με 77-52.


Νίκη και της καλής  ΑΟ Βάρης  ''Ο Ανάγυρους'' επι της Ηλεκτρούπολης με 49-79.


Τέταρτη φετινή νίκη για τον  Κρόνο Αγίου Δημητρίου αυτή την φορά επι του Μίλωνα με 73-53


Νίκη και του Εσπερου Καλλιθέας επι του Ιωνικού Νίκαιας με 77-61 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad