Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ξαφνικά χάλκινο μετάλλιο για την Σοντέ Χάουαρντ Λόουαπο απο την 6η θέση.

Μετά τις ανακοινώσεις της ΔΟΕ για τους αποκλεισμούς και τις τιμωρίες των αθλητών και αθλητριών στους Ολυμπιακούς του 2008, είχαμε ανακατατάξεις στα μετάλλία, με τη Σοντέ Χάουαρντ Λόου να ανεβαίνει στο βάθρο!
Το ύψος των γυναικών στους Αγώνες του Πεκινου αποδεικνύεται το πιο «βρώμικο» αγώνισμα καθώς μήνες πριν, είχε τιμωρηθεί η Άνα Τσιτσέροα η οποία είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με 2.03μ. πίσω από τις Ελεμπό (2.05μ.) και Βλάσιτς (2.05μ.).
Η ΔΟΕ δεν άλλαξε την κατανομή των μεταλλίων καθώς περίμενε τα αποτελέσματα και από τις υπόλοιπες αθλήτριες. «Θετική» η Γέλενα Σλεσαρένκο (Ρωσία, 4η θέση με 2.01μ.) «θετική» και η Βίτα Παλαμάρ (Ουκρανία, 5η θέση με 1.99μ.). Και δύο αθλήτριες βγήκαν εκτός και έτσι το χάλκινο μετάλλιο καταλήγει στην Αμερικανίδα Σοντέ Χάουαρντ Λόου η οποία ήταν έκτη με 1.99μ. Η ειρωνία είναι πως η 32χρονη, πήγε στο Ρίο φέτος έχοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο, πήδηξε στον τελικό όσο η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη (1.97μ.) και βρέθηκε εκτός μεταλλίων λόγω χειρότερων αλμάτων (είχε ένα αποτυχημένο περισσότερο). Τελικά πήρε το μετάλλιο που τόσο πολύ ήθελε, από έναν αγώνα που έγινε οκτώ χρόνια πριν.
Ανακατάταξη υπάρχει και στο επί κοντώ των ανδρών, όπου το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Ουκρανός Ντένις Γιουρτσένκο θα περάσει στα χέρια του Αμερικανού Ντέρεκ Μάιλς
Πηγή:http://www.sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad