Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Πήρε το τρίποντο ο Εθνικός με γκόλ του Μάναλη νίκησε 1-0 τον Πανθηραϊκό.

Ο Εθνικός Πειραιά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τη δύναμη της έδρας του επικρατώντας με 1-0 του Πανθηραϊκού. Οι “κυανόλευκοι” με γκολ του Μάναλη στο 47′ πήραν το τρίποντο και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 11 βαθμούς.
Από την άλλη, ο Πανθηραϊκός που προσπάθησε αρχικά να διαφυλάξει τα νώτα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι το θετικό από τον  αγώνα μένοντας στην 8η θέση με οκτώ βαθμούς.
Στο α” μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Εθνικό να έχει μια ελαφρά υπεροχή όμως έπεσε πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα, με τους νησιώτες να απειλούν στο 30′ με τον Λαζαριδη. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη ευτύχησε να προηγηθεί στο 47′. Ο Μάναλης έκανε το σουτ και η μπάλα αφού χτύπησε στο κεφάλι του Μπακάλη κατέληξε στα δίχτυα του Πουρή, με τους κυανόλευκους να κάνουν το 1-0.
Στη συνέχεια ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους
Πάντως στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 83 η επικίνδυνη σέντρα του Καλαγκάνη βρήκε σε ετοιμότητα τον Βουτσινά που μπλόκαρε, ενώ προηγουμένως το σουτ του Παπίτσα υπό πίεση δεν βρήκε στόχο.
Εθνικός : Βουτσινάς, Στασινός Γερόλυμος, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Κατίδης, Μαργαρίτης, Σωπασής (68′ Χατζησάββας), Μάναλης, Παυλάκης (87′ Μαρτίνος), Σουλελές (77′ Βλάχος).
Πανθηραικός:Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Πέττα (60′ Κριτσάς), Μκρτσιαν, Μπακάλης, Φύτρος, Λαζαρίδης, Γαρυφαλλόπουλος (63′ Παπίτσας), Περιάλης, Μωραϊτης (51′ Πονσε)
Πηγή:http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad