Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Η Α.Ε Μοσχάτου στηρίζει τον Γιώργο Καραμπέτσο.

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου αισθάνεται την ανάγκη, την υποχρέωση και την τιμή, να χαιρετήσει, να στηρίξει και να προβάλει όσο μπορεί, την υποψηφιότητα ενός δικού της ανθρώπου, του κ. Γ. Καραμπέτσου για την Προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϋ.
Αποτελεί ύψιστη τιμή τόσο για τον σύλλογό μας, στον οποίο ο κ. Καραμπέτσος έχει προσφέρει τα μέγιστα εδώ και δεκαετίες, όσο και για την πόλη μας, η διοίκηση του δημοφιλούς αθλήματος να περάσει στα χέρια ενός ανθρώπου που γνωρίζει το άθλημα όσο λίγοι στην Ελλάδα, υπηρετώντας το με τον καλύτερο τρόπο σε όλους τους τομείς του, σαν αθλητής, προπονητής, διαιτητής και παράγοντας.
Ο κ. Καραμπέτσος υπήρξε ο πρωτεργάτης για την δημιουργία τμήματος βόλεϋ στο σωματείο μας και ουσιαστικά ήταν ο άνθρωπος που έφερε το άθλημα στο Μοσχάτο. Τίμησε το εθνόσημο, συμμετέχοντας σε δύο ολυμπιάδες, σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και γενικά έτυχε της απόλυτης αναγνώρισης ως εκ των κορυφαίων διαιτητών από την παγκόσμια κοινότητα του αθλήματος.
Φίλε Γιώργο, η Ομάδα σου, η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου, καθώς και οι φίλοι σου , σου ευχόμαστε η επόμενη μέρα των εκλογών να σε βρει σε αυτήν την άκρως τιμητική θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, για να μπορέσει επιτέλους το Ελληνικό Βόλεϋ, υπό την καθοδήγησή σου πλέον, να αναγεννηθεί και να επανέλθει στην ελίτ του Παγκόσμιου Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Δηλώσεις του Σπύρου Βελλινιάτη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος τον ανακάλυψε στα Σεπόλια.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή Πολύβιου Χαρερά στο εσωτερικό τουρνουα του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Pages

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com